Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda

Honda

Πληθωρική η παρουσία των Ιαπώνων στη γαλλική έκθεση όπου προσγειώνονται με δύο SUV εκπροσώπους, ένα αστικού προσανατολισμού και το κορυφαίο CR-V, το ανανεωμένο Civic σε συνδυασμό με την ισχυρότερη εκδοχή του Type-R καθώς και την πρωτότυπη εκδοχή της νέας γενιάς του Honda Jazz.


Πληθωρική η παρουσία των Ιαπώνων στη γαλλική έκθεση όπου προσγειώνονται με δύο SUV εκπροσώπους, ένα αστικού προσανατολισμού και το κορυφαίο CR-V, το ανανεωμένο Civic σε συνδυασμό με την ισχυρότερη εκδοχή του Type-R καθώς και την πρωτότυπη εκδοχή της νέας γενιάς του Honda Jazz.

To Honda Jazz, αν και χαρακτηρίζεται πρωτότυπο, προσφέρει μια σαφή εικόνα της έκδοσης παραγωγής της νέας γενιάς του μοντέλου η οποία αναμένεται από το 2015.

Όπως υποδεικνύει το concept car η νέα γενιά του ιαπωνικού MPV θα έχει κατά 1,5 εκ. μεγαλύτερο μήκος ενώ συνδυαστικά και με την πιο έξυπνη διάταξη στο εσωτερικό και τα οικεία Magic Seats, θα υπόσχεται ακόμα περισσότερη ευελιξία και την αίσθηση μεγαλύτερης ευρυχωρίας.

Η τρίτη κατά σειρά γενιά του μοντέλου θα έχει ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα με το Civic, ενώ μεταξύ των νέων στοιχείων του συγκαταλέγεται ο εξοπλισμός του με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων i-VTEC ο οποίος υπόσχεται χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Το ραντεβού του με τους φανατικούς οπαδούς της αυτοκίνησης ανανεώνει στο Παρίσι το νέο Honda Civic Type-R, το οποίο θα περάσει στην παραγωγή μέσα στην επόμενη χρονιά.

Η κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού μικρομεσαίου θα εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων, που σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda θα ξεπερνά σε ισχύ τους 280 ίππους.

Ανανεωμένο επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά το Honda Civic. Μάλιστα, τo μικρομεσαίων διαστάσεων Honda αποκτά έκδοση Sport, καθώς και σύστημα αυτόματης πέδησης ανεξαρτήτως εξοπλιστικού επιπέδου.

Το παράδειγμα του Civic ακολουθεί και το CR-V. Το κορυφαίο SUV στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας επιστρέφει έχοντας υποστεί διακριτικές παρεμβάσεις στις επιφάνειες του αμαξώματός.

Παράλληλα, για τις ανάγκες μιας νέας, τετρακίνητης έκδοσης, ο κινητήρας diesel των 1,6 λίτρων αύξησε την απόδοσή του στους 160 ίππους και τα 350 Nm ροπής, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών HR-V συμπληρώνει την παρουσία της Honda στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, αποτελώντας, από το καλοκαίρι του 2015, την νέα προσθήκη στην γκάμα της Honda, στην κατηγορία των αστικών SUV.

Με σχεδίαση εμπνευσμένη από την αισθητική των coupe για να αποπνέει δυναμισμό, τo νέο SUV υπόσχεται παράλληλα, μέγιστη ευελιξία και ευρυχωρία, χάρη στην έξυπνη διάταξη του και ορισμένες μετατροπές, όπως η μετακίνηση της δεξαμενής καυσίμου στο κέντρο.

Όταν λανσαριστεί, θα διατεθεί με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1,5 και 1,6 λίτρων, αντιστοίχως σε συνδυασμό με μηχανικό ή CVT κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων και σε αποκλειστικά δικίνητες εκδόσεις.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024