Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford

Ford

To νέο S-MAX αλλά και η ευρωπαϊκή εκδοχή της Mustang ξεχώρισαν από την παρουσία της Ford στο Παρίσι.


Η Ford ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων, παρουσιάζοντας στο Παρίσι τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του S-MAX. Το επιβλητικών διαστάσεων MPV της Ford βασίζεται στο νέο Mondeo και κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειές του πρόκειται να φιλοξενήσει του κινητήρες βενζίνης και diesel των 1,5 λίτρων, που για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στο πρόσφατα ανανεωμένο Focus.

Ανανεωμένα επιστρέφουν τα C-MAX και Grand C-MAX, τα οποία υιοθετούν τις νέες σχεδιαστικές επιταγές της Ford, ενσωματώνοντας στο μπροστινό τους τμήμα τη χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα οβάλ σχήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα C-MAX και Grand C-MAX θα προσφέρονται με τους νέους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων.

Η επιστροφή της Mustang στους ευρωπαϊκούς δρόμους έχει προγραμματιστεί για την επόμενη χρονιά. Η ευρωπαϊκή εκδοχή της, πάντως, πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της στο Παρίσι. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζει ο κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας EcoBoost των 2,3 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων θα αποδίδει 314 ίππους και 434 Nm ροπής.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024