Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel

Opel

To πλήρως ανασχεδιασμένο Corsa φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά, την ίδια στιγμή που το Adam S αποκτά την ισχύ που του έλειπε.


Το ανανεωμένο Corsa ξεχωρίζει στον εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί τις προτάσεις της Opel. Το δημοφιλές supermini απέκτησε ελκυστικότερα και πιο φρέσκα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα πρόσθεσε αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης στην γκάμα του. Ανάμεσα στα νέα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα εξοπλιστεί το ανανεωμένο Opel Corsa ξεχωρίζει το τρικύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1,0 λίτρου, το οποίο με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων αλλά και της τεχνολογίας του άμεσου ψεκασμού θα αποδίδει 90 ή 115 ίππους.

Με 150 ίππους, 220 Nm ροπής και την υπογραφή του Opel Performance Center θα ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στην ευρωπαϊκή αγορά το Adam S. Το αποτελεσματικότερο σύστημα πέδησης, οι τροχοί των 17 ή 18 ιντσών και το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων ξεχωρίζουν ανάμεσα στις υπόλοιπες προδιαγραφές του. Tο Adam S θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024