Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW

BMW

Τη Σειρά 2 Convertible επεφύλαξε η BMW για τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, όπου το ανοιχτό μοντέλο παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη.


Τη Σειρά 2 Convertible παρουσιάζουν οι Βαυαροί σε παγκόσμια πρώτη στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Όπως θα περίμενε κανείς, έχοντας δει την Coupe, η ανοιχτή Σειρά 2 δείχνει πανομοιότυπη, με εξαίρεση φυσικά την υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή και όσα επιβάλλει η παρουσία της.

Σύμφωνα με την BMW η οροφή απαιτεί 20 δευτερόλεπτα για να ανοίξει και να κλείσει, διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα, ενώ θα υπάρχουν τρεις επιλογές χρωμάτων, μαύρο, ανθρακί και καφέ.

Παράλληλα, όπως τονίζεται η νέα υφασμάτινη οροφή προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση, καθώς σύμφωνα με τους Βαυαρούς ο θόρυβος που φιλτράρεται στο εσωτερικό είναι μειωμένος κατά 5 db μπροστά και κατά 7 db πίσω σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, τη Σειρά 1 Convertible.

Επιπλέον, πάντα σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, η Σειρά 2 Convertible διαθέτει κατά 9% μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ –στα 335 λίτρα- όταν η οροφή είναι στη θέση της και κατά 7% όταν είναι αναδιπλωμένη, οπότε ο όγκος του διαμερίσματος αποσκευών περιορίζεται σε 280 λίτρα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η ανοιχτή Σειρά 2 θα αντλήσει από το οπλοστάσιο της Coupe, περιλαμβάνοντας στην γκάμα της twin-turbo τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης 2,0 λίτρων με ισχύ 184 και 245 ίππων. Στην δεύτερη περίπτωση της ισχυρότερης έκδοσης υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής έκδοσης xDrive με σύστημα τετρακίνησης.

Στην κορυφή των επιλογών βενζίνης θα βρεθεί η έκδοση M235i με εξακύλινδρο χωρητικότητας 3,0 λίτρων και απόδοση 326 ίππων. Την μοναδική επιλογή diesel θα αποτελέσει η έκδοση 220d η οποία εξοπλίζεται με δίλιτρο κινητήρα ισχύος 190 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024