Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Jetta 2011: Με στολή παραλλαγής

VW Jetta 2011: Με στολή παραλλαγής

Αποκωδικοποιώντας την ονομασία New Compact Sedan -NCS- η νέα Jetta ελπίζει σε διάκριση, κυρίως στις ΗΠΑ.

Η τελευταία φορά που συναντήσαμε την νέα γενιά της VW Jetta, η παραγωγή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2010 η οποία αναμένεται στις εκθέσεις στα τέλη του 2010 ή το πρώτο τρίμηνο του 2012 ήταν το περασμένο καλοκαίρι σε θερινές δοκιμές εξέλιξης με βαρύ καμουφλάζ.

Τώρα την ξανασυναντάμε φορώντας μόνο το μαγιό της, κάτι που αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πια ένα βήμα πριν την γραμμή παραγωγής.

Και όμως αν κοιτάξετε στη γρίλια και την πόρτα του πορτμπαγκάζ θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα σήματα που βρίσκονται εκεί είναι τελείως παραπλανητικά και παραπέμπουν σε παραποιημένο logo της Toyota ή της κινεζικής Cherry, πρακτική που η VW συνηθίζει να εφαρμόζει σε κάποια μοντέλα της κατά την διάρκεια των δοκιμών τους.

Η παρεξήγηση λύνεται αν ρίξετε μια ματιά στην φωτογραφία που απιεκονίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς ο σχεδιασμός του τιμονιού δεν αφήνει άλλα περιθώρια για παρανοήσεις.

Γνωστότερο με την κωδική ονομασία New Compact Sedan -NCS- το γερμανικό μοντέλο θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Puebla του Μεξικό διαθέτοντας αυξημένο μήκος και πλάτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες της VW υπολογίζουν σε ετήσιες πωλήσεις 160.000 μονάδων, με κύριο στόχο την αμερικανική αγορά, στην οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Toyota Corolla και τo Honda Civic, με όπλο την χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Στην Ευρώπη άλλωστε η Jetta δεν υπήρξε ποτέ best-seller και αυτό αναμένεται να επαναληφθεί.

Το πιο περίεργο πάντως από όσα θα ακούσουμε τους επόμενους μήνες είναι η πιθανότητα κυκλοφορίας μιας τετρακίνητης Jetta, με αυξημένη τιμή πώλησης.

AUTOMEDIA

Sports in

Αποδοκιμασίες και γιούχα στο στάδιο κατά την πρόβα του Ισραήλ

H εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan ερμήνευσε το «Hurricane» στην Eurovision και οι κερκίδες αποδοκίμασαν έντονα την εμφάνιση, φωνάζοντας «Free Palestine».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024