Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Ford Fiesta παίρνει…ύψος και τετρακίνηση

Το Ford Fiesta παίρνει…ύψος και τετρακίνηση

Βασισμένο στο Fiesta και με έντονες επιρροές από την φιλοσοφία του Kuga, το μικρότερο crossover μοντέλο της Ford φιλοδοξεί να κάνει δυσκολότερη την ζωή των MINI Countryman και Nissan Juke.

Ένα νέο μοντέλο φαίνεται να ετοιμάζει η «μπλε οβάλ» φίρμα που όπως προκύπτει από την εμφάνιση ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου που συνελήφθη για πρώτη φόρα από το φωτογραφικό φακό κάπου στην Ευρώπη, θα αποτελέσει ένα crossover με αφετηρία το Fiesta.

Μια και μόνο ματιά σε αυτό αρκεί για να εντοπίσει κανείς ξένα στοιχεία στην, κατά τα άλλα, γνώριμη σιλουέτα του Fiesta. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι διογκωμένοι θόλοι, το αυξημένο ύψος, οι μεγαλύτερες διαστάσεις των τροχών καθώς και το μεγαλύτερο κενό που τους χωρίζει από τους θόλους, τόσο καθέτως όσο και οριζοντίως, προδίδοντας το μεγαλύτερο μετατρόχιο και την ενδεχόμενη παρουσία συστήματος τετρακίνησης.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν σε ένα μοντέλο που αναμένεται να αποτελέσει ένα μικρότερο Kuga και όπως και το SUV της αμερικανικής φίρμας βασίζεται στο Focus, κατ’ αντιστοιχία το νέο τετρακίνητο μοντέλο της Ford θα έχει ως αφετηρία το Fiesta.

Αν και οι συγκεκριμένες εικόνες αποτελούν το μοναδικό στοιχείο που αφορά το νέο Ford, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα mini Kuga ή -αν προτιμάτε- ένα Fiesta με εκτός δρόμου ικανότητες, το νέο μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει ένα αισθητικό μείγμα των δύο παραπάνω προτάσεων της Ford και να λανσαριστεί τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, αντλώντας την ισχύ του από την γκάμα των αποδοτικών κινητήρων EcoBoost.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024