Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru BRZ 2012: Προσεγγίζοντας τη γραμμή παραγωγής

Subaru BRZ 2012: Προσεγγίζοντας τη γραμμή παραγωγής

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παραγωγή πραγματοποιεί το πισωκίνητο coupe που εξελίσσει η Subaru σε συνεργασία με την Toyota και πρόκειται να διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στην επόμενη χρονιά.

Στην τελική ευθεία περνούν, πλέον, οι δοκιμές εξέλιξης του μέχρι σήμερα γνωστού BRZ. Το πισωκίνητο coupe της Subaru εντοπίστηκε κοντά στο Nurburgring με πλήρη… εξάρτηση, έτοιμο να δοκιμάσει την τύχη του στην «πράσινη κόλαση» του Nordschleife.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το BRZ –όπως και το FT-86 της Toyota- θα εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο, boxer κινητήρα 2,0 λίτρων, η απόδοση του οποίου πρόκειται να φτάσει τους 200 ίππους.

Μέσο ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η παρουσία ισχυρότερων και αποκλειστικά τετρακίνητων εκδόσεων στην γκάμα του ιαπωνικού coupe.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, στο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο διακρίνονται τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και οι νέοι προφυλακτήρες οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί στις προδιαγραφές της έκδοσης παραγωγής.

Περισσότερα για το BRZ της Subaru είναι πιθανό να ανακοινωθούν στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, καθώς η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη της χρονιάς, στην αντίστοιχη έκθεση που φιλοξενεί κάθε χρόνο το Τόκιο.

AUTOMEDIA

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024