Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 2012: Εκλεκτικές συγγένειες

Audi A3 2012: Εκλεκτικές συγγένειες

Νέα πλατφόρμα, νέο εσωτερικό, νέα στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας, νέο A3!

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη του εμφάνιση χωρίς καμουφλάζ, το νέο A3 πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στη βόρεια Σκανδιναβία και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις ουσιώδεις διαφορές του γερμανικού hatchback σε σχέση με το παρελθόν του.

Τα φωτιστικά σώματα, η μεγάλη τραπεζοειδής γρίλια και το διαφορετικό καπό τονίζουν τις ομοιότητες του μοντέλου με το πρόσφατα ανανεωμένο A5 και το ολοκαίνουριο Α6. Ωστόσο αυτό το Α3 είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB του ομίλου VW ενώ η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ελαφρού χάλυβα έχει μειώσει το βάρος του σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο κατά 80 κιλά.

Πέντε διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος -τρίθυρη, τετράθυρη, πεντάθυρη, Cabriolet και Avant- θα συνθέτουν την γκάμα του μοντέλου ενώ το εσωτερικό του νέου A3 υιοθετεί στοιχεία ποιότητας και πολυτέλειας από τα A1 και A6 αλλά και το νέο MMI σύστημα τηλεματικής.

Η σειρά των μηχανικών συνόλων θα περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης -από τα 1,2 λίτρα και τους 105 ίππους ως τα 2,0 λίτρα και τους 210 ίππους- και diesel 1,6 και 2,0 λίτρων. Αργότερα θα υπάρξουν ισχυρότερα μοτέρ για τις κορυφαίες εκδόσεις αλλά και μια «πράσινη» έκδοση του Α3 με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σχεδόν 89 γραμμ./χλμ.

AUTOMEDIA

Sports in

Αταμάν: «Δεν θυμάμαι πότε ήμουν κορυφαίος προπονητής, θυμάμαι όμως το back to back με την Εφές»

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κουβέντα για τον προπονητή της χρονιάς στην Euroleague, τονίζοντας πως δεν ξέρει τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγεται και τονίζοντας πως το σημαντικό είναι η κούπα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024