Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Bentley Continental Flying Spur: Δοκιμασμένη συνταγή

Bentley Continental Flying Spur: Δοκιμασμένη συνταγή

Όταν πρόκειται για αυτοκινητοβιομηχανίες του διαμετρήματος της Bentley ισχύει περίπου ότι και για τα ακριβά κρασιά, οι πειραματισμοί δεν προσφέρουν τίποτα εξ ου και η νέα Continental Flying Spur φαίνεται να υιοθετεί την τακτική της επιλεκτικής βελτίωσης και μάλιστα χωρίς κανένας να μπορεί να της προσάψει κάτι για αυτό.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Continental GT, η βρετανική φίρμα ετοιμάζει τη νέα γενιά της Continental Flying Spur πραγματοποιώντας όμως αλλαγές, που όπως και στην περίπτωση της πρώτης, παραπέμπουν περισσότερο σε αυτές που γίνονται κατά τη διαδικασία ανανέωσης ενός αυτοκινήτου παρά σε εκείνες ενός νέου μοντέλου.

Έτσι αν και αναμένεται ένα πλήθος αλλαγών όσον αφορά τις λεπτομέρειες σχεδιαστικές και τεχνολογικές της «μικρότερης» Bentley, το παιχνίδι της αλλαγής θα παραμείνει στις λεπτομέρειες όσο εντυπωσιακές ή όσο εντυπωσιακά διαφοροποιημένες και αν είναι αυτές.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να ισχύσει και για την γκάμα κινητήρων του βρετανικού μοντέλου όπου η Flying Spur ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η η GT θα διατηρήσει στην γκάμα της το θηριώδη εμβληματικό σε διάταξη W κινητήρα, προσθέτοντας παράλληλα και το νέο twin-turbo V8.

AUTOMEDIA

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024