Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class Cabrio: Ανοιχτή σε προτάσεις

Mercedes-Benz E-Class Cabrio: Ανοιχτή σε προτάσεις

Όλα τα ενδεχόμενα είναι δυνατά στην περίπτωση της ανανεωμένης E-Class, η οποία αναμένεται να δώσει το στίγμα της απο τα μέσα του 2013. Προς το παρόν το μόνο δεδομένο είναι οι σχεδιαστικές αλλαγές στο μπροστινό της τμήμα, όπως εντοπίστηκαν στην Cabrio εκδοχή του μοντέλου.

Η πρεμιέρα της νέας E-Class αναμένεται σε διάστημα περίπου έξι μηνών και, μέχρι στιγμής, η ανανέωσή της υπόσχεται να είναι ευρύτατη.

Τελευταία στη σειρά κατασκοπικών λήψεων που απεικονίζουν τη νέα E-Class είναι η Cabrio εκδοχή του αυτοκινήτου η οποία μας προσφέρει μια ακόμα ιδέα για την ανανέωση του γερμανικού μοντέλου.

Οι αλλαγές στην Ε-Class Cabrio φαίνεται να εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα, όπου ξεχωρίζει η νέα γρίλια, η οποία ίσως να διαθέτει μία κάθετη γραμμή, ενώ θα περιστοιχίζεται από ενιαία, πλέον, φωτιστικά σώματα.

Παράλληλα, μεγαλύτερη αλλά και χαμηλότερα τοποθετημένη θα είναι η εισαγωγή αέρα. Πέρα από αυτές τις βασικές αλλαγές, είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι λεπτομέρειες τη σχεδίασης χάρη στο αποτελεσματικό καμουφλάζ. Έτσι στα στοιχεία που πιθανώς να φέρουν αλλαγές συγκαταλέγεται και ο πίσω προφυλακτήρας.

Αντιθέτως, αμετάβλητα αναμένεται να μείνει ο σχεδιασμός των πίσω φωτιστικών σωμάτων, η θύρα του πορτ μπαγκάζ και οι πλευρικές επιφάνειες του αμαξώματος.

Αλλαγές αναμένονται και κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες της νέας E-Class με πιθανότερη την προσθήκη μιας νέας έκδοσης με τα διακριτικά Ε 300, η οποία θα εξοπλίζεται με τον V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων, σε μία μικρότερης ισχύος εκδοχή η οποία αναμένεται να αποδίδει 248 ίππους. Αυτό που είναι αμφίβολο, είναι κατά πόσο η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί και στην Cabrio εκδοχή του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας της Ε 350 Cabrio δεν αναμένεται να έχει αλλαγές χωρίς να αποκλείεται μία μικρή αύξηση ισχύος. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Ε 550 Cabrio, η οποία θα μεταφέρει τον διπλα υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 4,6 λίτρων.

Η πιο αισθητή αλλαγή ωστόσο στην περίπτωση της νέας E-Class αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε επίπεδο τεχνολογίας, καθώς αναμένεται η αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος «νυχτερινής όρασης», βελτιωμένο σύστημα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, φωτισμός LED με δυνατότητες κίνησης προς όλες τις κατευθύνσεις και βελτιωμένη ανάρτηση, η οποία θα υπόσχεται ταυτόχρονα περισσότερο δυναμισμό αλλά και ασφάλεια.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024