Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLA 2014: Σε απόσταση ασφαλείας

Mercedes-Benz GLA 2014: Σε απόσταση ασφαλείας

Το μικρότερο SUV στην ιστορίας της προετοιμάζει η Mercedes-Benz, αξιοποιώντας το μικρομεσαίων διαστάσεων "δάπεδο" στο οποίο βασίζεται και η νέα A-Class.

Το ένα από τα πέντε νέα μοντέλα που θα βασιστούν στη μικρομεσαία πλατφόρμα της Mercedes-Benz θα αποτελέσει το νέο, συμπαγών διαστάσεων SUV της γερμανικής φίρμας.

Η GLA, όπως θα ονομάζεται, πρόκειται να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Range Rover Εvoque, υιοθετώντας δυναμικότερα, σε σχέση με τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα SUV που συναντάς σήμερα στην γκάμα της Mercedes-Benz, σχεδιαστικά χαρακτηρίστηκα.

Η συγγένεια της GLA με την A και Β-Class, ωστόσο, δεν προκύπτει αποκλειστικά από τη χρήση κοινής πλατφόρμας, καθώς το συμπαγών διαστάσεων SUV θα δανειστεί τους περισσότερους από τους κινητήρες βενζίνης ή diesel των μικρομεσαίων hatchbacks της Mercedes-Benz.

Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μία πλούσια γκάμα από τετρακύλινδρους και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, οι οποίοι θα συνδυάζονται, είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με ημι-αυτόματη μονάδα διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης θα συμπληρώνει τις προδιαγραφές του νέου SUV της Mercedes-Benz, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εκδόσεις, όπου η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.

AUTOMEDIA

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024