Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati Ghibli 2013: Downsizing στην πολυτέλεια

Maserati Ghibli 2013: Downsizing στην πολυτέλεια

Τον σουηδικό βορρά επέλεξε το νέο, πολυτελές sedan της Maserati για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά.

Στην κατηγορία των μεσαίων, αλλά σε κάθε περίπτωση πολυτελών, sedan επιστρέφει όπως όλα δείχνουν η Maserati.

Το βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στο σουηδικό βορρά θα οδηγήσει στην έκδοση παραγωγής της Maserati Ghilbi.

Το ιταλικό sedan αναμένεται να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2013, υιοθετώντας αρκετά από τα σχεδιαστικά, τουλάχιστον, χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης Quattroporte.

Με μικρότερες διαστάσεις η νέα Ghilbi θα κληθεί να αντιμετωπίσει προτάσεις, όπως η BMW Σειρά 5 και η ανανεωμένη Mercedes-Benz E-Class, έχοντας βασιστεί στο δάπεδο που σήμερα φιλοξενεί το Chrysler 300C.

Άλλωστε, με δεδομένη τη σχέση του ιταλικού ομίλου Fiat, στον οποίο ανήκει η Maserati, με την Chrysler, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Ghilbi του 2013 θα διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες προτάσεις της αμερικανικής φίρμας.

Ανάμεσα σε αυτά και ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης Pentastar των 3,5 λίτρων, η απόδοση του οποίου θα αγγίζει τους 400 ίππους. Στις ισχυρότερες εκδόσεις της, η Ghilbi θα δανειστεί του οκτακύλινδρους κινητήρες της Quattroporte, ενώ ανεξαρτήτως κυβισμού ή ισχύος, το σύστημα μετάδοσης θα αποτελείται από ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024