Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 2 Coupe: Ασκήσεις αριθμητικής

BMW Σειρά 2 Coupe: Ασκήσεις αριθμητικής

Νέα… αριθμητικά δεδομένα θα προκύψουν για την BMW Σειρά 1 μέσα στην επόμενη χρονιά, καθώς η υπό εξέλιξη coupe εκδοχή της θα λανσαριστεί ως Σειρά 2.

To πρόσφατο παράδειγμα της Σειράς 3 ή για την ακρίβεια της Σειράς 4 Coupe πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα η δεύτερη γενιά της Σειράς 1.

Συγκεκριμένα, η coupe εκδοχή του δημοφιλούς μικρομεσαίου που αυτό τον καιρό πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε πραγματικές συνθήκες θα ονομάζεται Σειρά 2 Coupe, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει τη διαφοροποίησή της από τους μέχρι σήμερα γνωστούς τύπους αμαξωμάτων της «μικρής» BMW.

Πέρα από την αριθμητική… αναντιστοιχία, η Σειρά 2 Coupe θα έχει στο πλευρό της πλήθος σχεδιαστικών ιδιαιτεροτήτων που θα της επιτρέπουν να υποστηρίζει το δυναμικότερο προσανατολισμό της, καθώς και μία σειρά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γκάμα των εκδόσεων της Σειράς 2 Coupe να ξεκινά από τα 2,0 λίτρα και τους 150 ίππους, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αξιοποίηση των τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων, που εξοπλίζουν σήμερα τις 116i και 118i.

Στο σύνολό τους κινητήρες θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, αν και προαιρετικά θα προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Τη Σειρά 2 Coupe, η οποία αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, θα ακολουθήσει στις αρχές του 2014 η Σειρά 2 Cabriolet, με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.

AUTOMEDIA

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024