Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover Sport 2014: Δυναμικότερη SUV πολυτέλεια

Range Rover Sport 2014: Δυναμικότερη SUV πολυτέλεια

H έκδοση που από το 2004 αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της γκάμας του βρετανικού μοντέλου, υιοθετεί μια ακόμα δυναμικότερη εμφάνιση από εκείνη που σύστησε το νέο Range Rover, χάρη σε μια σειρά απο στοχευμένες αισθητικές αλλαγές.

Η “αθλητικότερη” έκδοση του Range Rover εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο χιονισμένο τοπίο του ευρωπαϊκού Βορρά, με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ.

Μια προσεκτική παρατήρηση στα ακάλυπτα τμήματα, αποκαλύπτει ότι η έκδοση Sport θα πάει ένα βήμα μακρύτερα την lifestyle και επηρεασμένη από το Evoque, εμφάνιση του νέου Range Rover, με ακόμη δυναμικότερα σχεδιαστικά στοιχεία.

Έτσι, το Range Rover Sport μεταβάλλει τη σχεδίαση των φωτιστικών του σωμάτων, μπροστά και πίσω, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τη γραμμή οροφής που δίνει την εντύπωση μιας πιο έντονης κλίσης, ενώ καταλήγει σε αεροτομή.

Όπως και το νέο Range Rover, έτσι και η έκδοση Sport θα επωφεληθεί από τη νέα πλατφόρμα της φίρμας η οποία σε συνδυασμό με την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου στο αμάξωμα συνέβαλε σε μια αισθητή –κατά 420 κιλά- μείωση του βάρους του βρετανικού μοντέλου.

Αυτό το στοιχείο αναμένεται να βελτιώσει συνολικά τα χαρακτηριστικά του Range Rover Sport που στην μέχρι σήμερα γνωστή έκδοσή του, βασιζόταν στην πλατφόρμα του Discovery.

Σε επίπεδο κινητήρων, δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς το Sport θα υιοθετήσει την ίδια γκάμα με το νέο Range Rover, διαθέτοντας στις επιλογές του V8 βενζινοκινητήρα 5,0 λίτρων σε απλή και υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή και πετρελαιοκινητήρες V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και V8 με χωρητικότητα 4,4 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024