Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 2 Cabrio 2014: Ανοιχτός άσσος

BMW Σειρά 2 Cabrio 2014: Ανοιχτός άσσος

Η ανοιχτή εκδοχή της Σειράς 1, η οποία θα λανσαριστεί ως Σειρά 2 Cabrio πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης, προβάροντας, εκτός από την οροφή και τα πιο sport χαρακτηριστικά της που θα στοιχειοθετηθούν από την επιλογή των ισχυρότερων κινητήρων.

Οι Βαυαροί φαίνεται να έχουν αποφασίσει, εδώ και αρκετό καιρό, ότι εκτός από νέα μοντέλα-εκδόσεις θα εμπλουτίσουν την γκάμα τους και με νέους… αριθμούς.

Κατά τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, που η Σειρά 3 Coupe και Cabrio μετονομάστηκε σε «Σειρά 4», οι αντίστοιχες εκδόσεις της Σειράς 1, θα υιοθετήσουν την ονομασία «Σειρά 2». Αυτό, σύμφωνα με την BMW, έχει ως στόχο να τονίσει τον πιο sport χαρακτήρα των Coupe και Cabrio εκδόσεων στην γκάμα του αυτοκινήτου.

Ανεξαρτήτως, ονοματοδοσίας, η BMW Σειρά 2 Cabrio, η δεύτερη «2άρα» που θα παρουσιαστεί καθώς νωρίτερα αναμένεται το λανσάρισμα της coupe έκδοσης, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης σε δημόσιο δρόμο.

Όσο για τα υπόλοιπα στοιχεία που θα συνθέσουν το χαρακτήρα της, η Σειρά 2 Cabrio θα βασιστεί στην πλατφόρμα της Σειράς 1, ενώ, κατά αντιστοιχία με τη Σειρά 4, υπόσχεται περισσότερα δυναμικά στοιχεία σε κάθε επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων, αναμένεται να αξιοποιήσει τα μέχρι σήμερα γνωστά μηχανικά σύνολα της Σειράς 1. Έτσι, η γκάμα κινητήρα θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες 1,6 και 2,0 λίτρων, με απόδοση 170 και 218 ίππων αντιστοίχως, ενώ σε επίπεδο πετρελαιοκινητήρων, η γκάμα αναμένεται να ξεκινά από το χωρητικότητας 2,0 λίτρων turbodiesel μοτέρ, των 184 ίππων καταλήγοντας στον αντίστοιχης χωρητικότητας κινητήρα στην έκδοση των 218 ίππων.

Όλοι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο οχτώ σχέσεων το οποιο θα διατίθεται προαιρετικά, κάτι που θα ισχύει και για το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

AUTOMEDIA

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024