Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 7 2016: Αυλαία και πάμε…

BMW Σειρά 7 2016: Αυλαία και πάμε…

Ανεπίσημη πρώτη για τη νέα γενιά της κορυφαίας πρότασης των Βαυαρών που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης.

Η βαυαρική ναυαρχίδα εντοπίζεται για πρώτη φορά, στη νέα γενιά της, από το φωτογραφικό φακό, προδίδοντας την έναρξη των δοκιμών εξέλιξης, εν όψει της άφιξής της που αναμένεται στα τέλη του 2015.

Δεδομένης της πρώιμης φάσης εξέλιξης, η νέα Σειρά 7, κρύβει τις σχεδιαστικές αλλαγές δανειζόμενη κάποια στοιχεία, όπως ο πίσω προφυλακτήρας και τα πλευρικά τμήματα από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της.

Ανεξαρτήτως ομοιοτήτων, κάποιες αλλαγές που εντοπίζονται στην θύρα του πορτ μπαγκάζ, στις τρίτες κολώνες και στο μπροστινό τμήμα με την χαμηλότερα τοποθετημένη γρίλια, μαρτυρούν ότι θα υπάρξει μια συνολική σχεδιαστική αναβάθμιση που όμως θα ακολουθήσει περισσότερο μια εξελικτική παρά μια ριζοσπαστική εξέλιξη.

Ό,τι και να συμβεί σε επίπεδο σχεδίασης, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών της BMW, με στόχο ένα πιο αποδοτικό σύνολο.

Έτσι, η νέα Σειρά 7, σε ό,τι αφορά την κατασκευή της αναμένεται να υιοθετήσει συνθετικά υλικά όπως τα ανθρακονήματα, βαδίζοντας στα χνάρια των i3 και i8, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύτερη ενώ, την εμφάνισή τους θα κάνουν, για πρώτη φορά, πολλές από τις τεχνολογίες από την «λίστα» Efficient Dynamics.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων αναμένονται εξακύλινδροι, οχτακύλινδροι αλλά και δωδεκακύλινδροι κινητήρες παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τα V12 σύνολα εκτός των επιλογών, με βελτιώσεις που θα έχουν ως στόχο περισσότερη οικονομία καυσίμου χωρίς να «υποσκάπτεται» η ισχύς.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται και μια plug-in hybrid έκδοση η οποία θα επωφεληθεί από τη συνεργασία με την Toyota ενώ θα υπάρχει και μια M Performance ως εξοπλιστική, όμως, έκδοση μιας και η «7άρα» δεν φαίνεται να προσφέρεται, λόγω μεγέθους και προσανατολισμού για τις τροποποιήσεις της «M Division».

Το προφίλ της νέας Σειράς 7 θα πλαισιώσει και ο απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός αιχμής άνεσης και ασφάλειας ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα δίνει τη δυνατότητα στη βαυαρική λιμουζίνα να αναλαμβάνει, υπό συνθήκες, τον πλήρη έλεγχο της πορείας της χάρη σε ένα αντίστοιχο σύστημα προϊόν συνεργασίας με την Continental.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024