Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Panamera 2014: Απροκάλυπτη και πλέον... κλασική

Porsche Panamera 2014: Απροκάλυπτη και πλέον… κλασική

Πάει καιρός που το λανσάρισμα μιας τετράθυρης coupe Porsche τάραξε τα νερά, απόδειξη η σχεδόν "ετοιμοπαράδοτη" ανανεωμένη εκδοχή της που δεν προσπαθεί καν να κρύψει την ταυτότητα της απολύτως αναγνωρίσιμης σιλουέτας της.

Το τετράθυρο γερμανικό coupe έχει συμπληρώσει ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην αγορά και και μετά την ολοκλήρωση της γκάμας του με υβριδικές και diesel εκδόσεις, ήρθε η ώρα να ξαναπεράσει από το σχεδιαστήριο των Γερμανών για το παραδοσιακό φρεσκάρισμα.

Όπως προκύπτει από τις λήψεις του φωτογραφικού φακού που συνέλαβε την απλή και την «S» έκδοση με μόνο καμουφλάζ το χιόνι κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στο σκανδιναβικό Βορρά, η ανανεωμένη Panamera τροποποιεί τη σχεδίαση των στοιχείων που συναποτελούν το μπροστινό τμήμα και διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω.

Παράλληλα, με μια -πολύ- προσεκτική παρατήρηση στις εικόνες των δοκιμαστικών πρωτοτύπων μπορεί να διαπιστώσει κανείς τα ελαφρώς διαφοροποιημένα, φωτιστικά σώματα και γρίλια, ανάμεσα στην S και την απλή έκδοση.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές, ωστόσο δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται μια σειρά από στοχευμένες αλλαγές που θα αποσκοπούν στην παράλληλη ενίσχυση των επιδόσεων και στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

AUTOMEDIA

Sports in

Απείλησε με Κέιν η Μπάγερν – Εντυπωσιακή απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους (vids)

Στο 29’ ο Βρετανός έκανε το βολ-πλανέ, αλλά ο Λούνιν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε – Στο 40’ ο Νόιερ απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Βινίσιους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024