Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014: Μεγαλύτερη τετράθυρη και coupe

BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014: Μεγαλύτερη τετράθυρη και coupe

Aναπαράγοντας το παράδειγμα της Σειράς 6 Gran Coupe, οι Βαυαροί ετοιμάζουν κάτι αντίστοιχο για την coupe εκδοχή της Σειράς 3 δηλαδή την Σειρά 4, με μια τετράθυρη και πιο άνετη έκδοση.

Η Σειρά 4 έχει ήδη «απασχολήσει» αρκετές φορές το φωτογραφικό φακό, προσφέροντας πολλαπλές λήψεις τόσο της coupe όσο και της cabrio έκδοσής της, οι οποίες και θα αναλάβουν να συμπληρώσουν την γκάμα της Σειράς 3 με αντίστοιχες εκδόσεις.

Ωστόσο, με αδιάψευστο τεκμήριο τις νέες εικόνες, η γκάμα της Σειράς 4 δεν θα περιοριστεί μόνο στα δύο παραπάνω αμαξώματα και στις M εκδόσεις τους, αλλά θα περιλαμβάνει και μία ακόμα έκδοση η οποία θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi A5 Sportback και η Mercedes-Benz CLA.

Πρόκειται για τη Σειρά 4 Gran Coupe η οποία, ακολουθώντας τα χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης της Σειράς 6, θα έχει ως αφετηρία την «απλή» coupe έκδοση της γκάμας με τη διαφορά ότι θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο και δύο επιπλέον πόρτες, προσφέροντας περισσότερα σε επίπεδο άνεσης.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, η Σειρά 4 Gra nCoupe αναμένεται να μιμηθεί, όπως και τα υπόλοιπα «4άρια», τη σχεδίαση της Σειράς 3 προσθέτοντας ορισμένα επιπλέον στοιχεία όπως οι πιο μεγάλες εισαγωγές αέρα αλλά και μια σειρά διαφοροποιημένες λεπτομέρειες προς όφελος ενός πιο «upmarket» χαρακτήρα.

Σε επίπεδο κινητήρων η Σειρά 4 Gran Coupe αναμένεται να υιοθετήσει τα ίδια μηχανικά σύνολα με την «απλή» coupe, προσφέροντας τέσσερις επιλογές –δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου με την κορυφαία έκδοση της γκάμας, 435i, να αποδίδει 306 ίππους. Ωστόσο, σε δεύτερο χρόνο, αναμένεται και η προσθήκη μιας Μ έκδοσης με εξακυλινδρο turbo κινητήρα και απόδοση 450 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024