Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Jaguar Project X760: Η νέα μικρότερη -τετράθυρη- Jaguar

Jaguar Project X760: Η νέα μικρότερη -τετράθυρη- Jaguar

Μια σειρά εικόνων, επιβεβαιώνει τις φήμες για την εξέλιξη μιας μικρής τετράθυρης πρότασης από τους Βρετανούς η οποία, μετά την F-Type, αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την γκάμα των προσιτών προτάσεων της Jaguar.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Jaguar να ετοιμάζει μια νέα τετράθυρη πρόταση που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της, αναλαμβάνοντας να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW Σειρά 3, επιβεβαιώνονται, όπως μαρτυρούν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού.

Παρά το γεγονός ότι το αμάξωμα παραπέμπει στην XF, είναι σαφές ότι κάτω από αυτό, κρύβεται ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο.

Αρκεί μια ματιά στις μικρότερου μήκους πόρτες, τη διαφορετική οροφή, το πιο «μαζεμένο» πίσω τμήμα και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης, για να το διαπιστώσει κανείς όσο και να αποκωδικοποιήσει κάποια στοιχεία από τη σιλουέτα του βρετανικού μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μικρότερο τετράθυρο μοντέλο της Jaguar αναμένεται να υιοθετήσει την ονομασία XS, ενώ δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα της φίρμας PLA (Premium Lightweight Architecture) η οποία, με την αξιοποίηση ελαφρών συνθετικών υλικών διατηρεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένονται τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα υπερτροφοδοτούμενα μηχανικά σύνολα.

Ανεξαρτήτως των εξελίξεων που αφορούν το νέο sedan, η ίδια πλατφόρμα αναμένεται να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, «δίνοντας» το πρώτο crossover στην ιστορία των Βρετανών το οποίο τοποθετείται μετά το 2015.

AUTOMEDIA

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024