Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Freelander 2015: Ο επίμονος Βρετανός

Land Rover Freelander 2015: Ο επίμονος Βρετανός

Η Land Rover δίνει συνέχεια στην πορεία του Freelander προετοιμάζοντας ήδη τη νέα γενιά του αυτοκινήτου, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη του 2014.

Παρά τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε από την Land Rover το πρόσφατα ανανεωμένο Freelander -ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η προσθήκη του τετρακύλινδρου turbo κινητήρα βενζίνης και το βελτιωμένο σύστημα τετρακίνησης Terrain Response- το αειθαλές SUV δεν παύει να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά σχεδόν έξι χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η βρετανική φίρμα προετοιμάζει ήδη τον διάδοχό του, ο οποίος θα περάσει στην παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2014 έχοντας βασιστεί στην πλατφόρμα του σημερινού Range Rover Evoque.

Το Evoque, άλλωστε, είναι αυτό που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, έστω αν πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του συμπαγούς Range Rover βρίσκεται το υπό εξέλιξη Freelander.

Το νέο Freelander θα διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις από το Evoque και αυτό επιβεβαιώνουν τόσο το μεγαλύτερο ύψος όσο και το μακρύτερο μεταξόνιο του καμουφλαρισμένου SUV.

Το μεγαλύτερο μήκος του αμαξώματος θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και «κοντή» έκδοση του αυτοκινήτου, στα πρότυπα του Defender.

Για την κίνηση του Freelander θα φροντίζει ένας δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, ο οποίος θα προέλθει από τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου, αποδίδοντας 240 ίππους.

Η αποκάλυψη του νέου Freelander αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024