Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 5 2014: Παιχνίδι εντυπώσεων

ΒΜW Σειρά 5 2014: Παιχνίδι εντυπώσεων

Χειρουργικές αλλαγές για το βαυαρικό μοντέλο που ανανεώνεται χωρίς να αλλοιώνει όμως τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία και μόνο το 2012 του εξασφάλισαν πωλήσεις 300.000 μονάδων.

Κάποιος ετοιμοπόλεμος φωτογράφος εντόπισε την ανανεωμένη «5άρα», μην αφήνοντας, πλέον, τίποτα στη φαντασία σε ό,τι αφορά το μπροστινό της τμήμα.

Αν και δεν διαφέρει ριζικά σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της, μια προσεκτική παρατήρηση αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η γρίλια έχει μικρύνει, ο προφυλακτήρας διακρίνεται από λιγότερες αιχμές, ενώ, πλέον, στο κατώτερο τμήμα του, βρίσκονται νέες εισαγωγές αέρα.

Αυτές, απ΄ότι φαίνεται, αποτελούν τη νέα τάση των Βαυαρών στο είδος, ονομάζονται Air Curtain, πρωτοεμφανίστηκαν στην πρωτότυπη εκδοχή της Σειράς 4 Coupe και υπόσχονται περισσότερα πλεονεκτήματα σε επίπεδο αεροδυναμικής.

Μια άλλη σχεδιαστική αλλαγή, είναι η ενσωμάτωση δεικτών αλλαγής πορείας στους εξωτερικούς καθρέφτες και, σε ό,τι αφορά το πίσω μέρος, παρόλο που δεν είναι ορατό αναμένεται να διαθέτει επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα.

Σε επίπεδο κινητήρων η BMW αναμένεται να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του αυτοκινήτου.

Βελτιώσεις αναμένονται και σε επίπεδο τεχνολογίας με το γνωστό iDrive να ενσωματώνει οθόνη αφής μέσω της οποίας θα μπορούν να εισάγουν ταχυδρομικούς κωδικούς στο σύστημα πλοήγησης και η οποία θα παρέχει δυνατότητες zoom ανάλογες στη λειτουργία με αυτές των smartphones.

Παράλληλα, το τεχνολογικό πακέτο της 5άρας θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphones και σε συνδυασμό με δίκτυο 4G οι οδηγοί θα μπορούν να υπαγορεύουν γραπτά μηνύματα και να τα στέλνουν στις επαφές τους χωρίς να χρειαστεί να αγγίξουν το κινητό τους.

auto.in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024