Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Cabrio 2014: Premium… άνοιγμα

Audi A3 Cabrio 2014: Premium… άνοιγμα

Η ανοιχτή έκδοση του γερμανικού premium μικρομεσαίου μοντέλου εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, επιβεβαιώνοντας κατά έναν τρόπο ότι η άφιξή της δεν πρόκειται πλέον να αργήσει.

Έχοντας λανσάρει τις hatchback και sportback εκδόσεις του A3 η Audi συνεχίζει να συμπληρώνει το παζλ του μικρομεσαίου της μοντέλου, προετοιμάζοντας την cabrio έκδοχή του.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, το A3 Cabrio δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση ως προς την αφετηρία του, αξιοποιώντας την πολυσυλλεκτική πλατφόρμα του ομίλου, όπου πλην του premium μικρομεσαίου φιλοξενούνται επίσης τα VW Golf, Seat Leon και Skoda Octavia.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, αναμένεται να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές ενός ανοιχτού μοντέλου, μεταβάλλοντας ριζικά τη συνολική του εικόνα.

Έτσι, πλην της ανοιγόμενης υφασμάτινης οροφής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της ανοιχτής έκδοσης, την εικόνα του Audi A3 cabrio συμπληρώνουν οι μεγαλύτερου μήκους μπροστινές θύρες, και η έντονη κλίση της μπροστινής κολώνας που του διασφαλίζουν ένα δυναμικότερο εκτόπισμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτω από την υφασμάτινη οροφή του A3 cabrio θα βρίσκεται ένα εξαιρετικά, για την κατηγορία, ευρύχωρο εσωτερικό, αντίστοιχο του Α4.

Σε επίπεδο κινητήρων το A3 cabrio, θα υιοθετήσει τις επιλογές που υφίστανται στην γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου, περιλαμβάνοντας δίλιτρους πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων ενώ φυσικά δεν θα λείψουν και οι sport εκδόσεις.

Την S3 θα εξοπλίσει ένας δίλιτρος κινητήρας με απόδοση 300 ίππων. Ψηλότερα στην γκάμα, για την έκδοση RS3, αναμένεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,5 λίτρων του οποίου η απόδοση θα βρίσκεται μεταξύ 380 και 400 ίππων, αφήνοντας υποσχέσεις να αποτελέσει το ισχυρότερο της κατηγορίας του.

AUTOMEDIA

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024