Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover Sport RS 2015: Το sportscar μέσα του

Range Rover Sport RS 2015: Το sportscar μέσα του

Η βρετανική φίρμα συνεχίζει τον εμπλουτισμό της γκάμας του νέου Range Rover με μια νέα και –ακόμα- ισχυρότερη έκδοση η οποία φαίνεται να ζήλεψε τις επιδόσεις sportscar.

Μπορεί να μην έχει ακόμα συμπληρωθεί μήνας από την πρεμιέρα του Range Rover Sport και η βρετανική φίρμα, έχει στα σχέδιά της, σύμφωνα με το τεκμήριο του φωτογραφικού φακού, μια ισχυρότερη έκδοση του εμβληματικού SUV της.

Εκ πρώτης όψεως η ισχυρότερη έκδοση του Range Rover Sport, διακρίνεται από τον διαφορετικά σχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, στοιχεία τα οποία είναι και οι μοναδικές, προς το παρόν, αλλαγές στην εμφάνιση του βρετανικού SUV.

Ανεξαρτήτως αισθητικής, αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η αναβάθμιση του συστήματος πέδησης, προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας ισχύος.

Αυτή, αναμένεται να φτάσει τους 550 ίππους, ξεπερνώντας έτσι κατά περίπου 40 ίππους το μέγεθος του, μέχρι σήμερα, ισχυρότερου Range Rover Sport με τον υπετροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων, απόδοσης 510 ίππων.

Σε επίπεδο επιδόσεων, η αύξηση ισχύος, αναμένεται να μειώσει τον χρόνο επιτάχυνσης του βρετανικού SUV από 0-100 χλμ./ώρα σε πέντε δευτερόλεπτα αντί 5,3 δευτερόλεπτων, που απαιτεί η μέχρι σήμερα γνωστή ισχυρότερη έκδοσή του.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024