Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover LWB 2014: Η άνετη πλευρά της περιπετειώδους αυτοκίνησης

Range Rover LWB 2014: Η άνετη πλευρά της περιπετειώδους αυτοκίνησης

Το βρετανικό SUV ετοιμάζει την ανετότερη έκδοση του που, με το αυξημένο της μήκος, υπόσχεται να προσφέρει περισσότερο χώρο στους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Το εμβληματικό SUV της βρετανικής φίρμας ετοιμάζεται, μετά και την πρόσφατη προσθήκη του Range Rover Sport στην γκάμα, να αποκτήσει μια ακόμη έκδοση, η οποία υπόσχεται να προσθέσει λίγη ακόμη περισσότερη άνεση στα χαρακτηριστικά του.

Ο λόγος για την έκδοση Range Rover LWB ή, αν προτιμάτε, την έκδοση με το επιμηκυμένο μεταξόνιο η οποία, σύμφωνα με το τεκμήριο των λήψεων, αυξάνει, το μήκος του αμαξώματος με στόχο να προσθέσει μερικά επιπλέον εκατοστά χώρου στο πίσω κάθισμα, προσφέροντας έτσι, μια ανετότερη διαμονή στους επιβάτες.

Εκτός από τις αυξημένες του διαστάσεις, το πρωτότυπο Range Rover LWB, δεν εμφανίζει κάποια άλλη σχεδιαστική διαφορά με το μέχρι σήμερα γνωστό μοντέλο το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το Σεπτέμβριο του 2012, συνδυάζοντας ίσες δόσεις περιπετειώδους αυτοκίνησης και πολυτέλειας.

Αμετάβλητη αναμένεται να μείνει και η γκάμα κινητήρων η οποία θα περιλαμβάνει επιλογές βενζίνης υπερτροφοδοτούμενο V8 με χωρητικότητα 5,0 λίτρων και V6 χωρητικότητας 3,0 λίτρων και V8 μοτέρ πετρελαίου 4,4 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024