Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 1 GT 2014: Ο Βαυαρός… μπροστάρης

BMW Σειρά 1 GT 2014: Ο Βαυαρός… μπροστάρης

Κόντρα στην παράδοση των Βαυαρών, η πρώτη εμπροσθοκίνητη πρόταση με το έμβλημα της BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, προετοιμάζοντας την ολοένα και πιο σύντομη άφιξή της που υπόσχεται να φερει τα πίσω... μπρος.

Ο φακός συνέλαβε τις μέχρι τώρα πιο αποκαλυπτικές εικόνες της BMW Σειράς 1 GT η οποία εκτός από μια πρακτικότερη εκδοχή του βαυαρικού άσου θα είναι και η πρώτη εμπροσθοκίνητη πρόταση με το σήμα της BMW.

Κατά την μαρτυρία των εικονοληπτών το αυτοκίνητο είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι δείχνει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαστάσεις του αντίστοιχου πρωτοτύπου, Concept Active Tourer, που έχει παρουσιάσει η BMW στο πρόσφατο παρελθόν (Παρίσι, Σεπτέμβριος 2012) ως προπομπό του αυτοκινήτου, ήταν 4,353 μ. μήκος, 1,834 μ. πλάτος και 1,560 μ. ύψος, μεγέθη που οριοθετούν μια σιλουέτα που παραπέμπει περισσότερο σε ένα πολυμορφικό μοντέλο παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρχαν και -ακόμα υπάρχουν- πληροφορίες που θέλουν την Σειρά 1 GT να διατίθεται και σε επταθέσια έκδοση αμαξώματος.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του, αν και το εσωτερικό κρατά ακόμα καλά κρυμμένα τα μυστικά του, ο διαθέσιμος χώρος και μόνο, προδίδει ότι όντως πρόκειται για μια εμπροσθοκίνητη πρόταση η οποία θα βασιστεί στην νέα πλατφόρμα του ομίλου MKL που θα «δώσει» και τη νέα γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback, όπως έχει ανακοινωθεί από τους Βαυαρούς.

Ανεξαρτήτως ωστόσο του αρχικού της, εμπροσθοκίνητου προσανατολισμού, η Σειρά 1 GT θα διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση όπως, επίσης, έχουν φροντίσει να επισημάνουν οι Βαυαροί.

Παράλληλα, όπως άφησε να εννοηθεί το πρωτότυπο που ανέλαβε να συστήσει τη Σειρά 1 GT στο κοινό, πέρα από τα συμβατικά μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με τα οποία θα διατίθεται, στο μέλλον, αναμένεται να ενταχθεί στην γκάμα της και μια υβριδική έκδοση.

AUTOMEDIA

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024