Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan X-Trail 2014: Εντός σχεδίου

Nissan X-Trail 2014: Εντός σχεδίου

Αφήνοντας στο παρελθόν την… τετράγωνη σχεδιαστική λογική και υιοθετώντας σαφώς πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά, το Nissan X-Trail προετοιμάζει την επιστροφή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπορεί το βαρύ καμουφλάζ του αμαξώματος να μην επιτρέπει στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου Nissan X-Trail να δουν το φως του ήλιου ή της δημοσιότητας, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η τρίτη κατά σειρά γενιά του ιαπωνικού SUV θα ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό σχεδιαστικό δρόμο.

Υιοθετώντας αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου Hi-Cross Concept, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο X-Trail θα διαθέτει περισσότερες καμπύλες απ’ ότι ακμές.

Πιθανή, επίσης ,θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία τρίτης σειράς καθισμάτων, όπως άλλωστε και η ύπαρξη υβριδικών εκδόσεων.

Δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων θα διαμορφώνουν την γκάμα του, την οποία θα συμπληρώνουν οι εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες diesel της Renault.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Nissan Χ-Trail θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2014 στη Γενεύη.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024