Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MINI Hatchback 2014: Τα φαινόμενα απατούν

MINI Hatchback 2014: Τα φαινόμενα απατούν

Η θεαματική αύξηση των διαστάσεών του θα αποτελέσει τη… λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην τρίτη, κατά σειρά, γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback.

Παρατηρώντας τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του υπό εξέλιξη MINI Hatchback, η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι το δημοφιλές «μικρό» του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών ΒΜW, θα ακολουθήσει και μάλιστα πιστά το σχεδιαστικό παράδειγμα της σημερινής εκδοχής του.

Βέβαια, με μια δεύτερη ματιά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διακρίνεις την αύξηση που παρουσιάζει, τόσο το συνολικό μήκος όσο και το μήκος του μεταξονίου.

Η μεγέθυνση των διαστάσεων θα αποτελέσει τη σημαντικότερη μεταβολή στα χαρακτηριστικά του ΜΙΝΙ Hatchback και συνεπώς το κυριότερο γνώρισμα της τρίτης κατά σειρά γενιάς του.

Ένα εξίσου σημαντικό βήμα θα αποτελέσει και η κατάργηση της σημερινής διάταξης του ταμπλό, καθώς το κεντρικά τοποθετημένο ταχύμετρο θα αντικατασταθεί από έναν συμβατικότερο πίνακα οργάνων, ο οποίος μάλιστα θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, πίσω από το τιμόνι.

Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πρακτικότερο και ποιοτικότερο ΜΙΝΙ Hatchback θα είναι το πρώτο μοντέλο του BMW Group που θα εξοπλίζεται με τους νέους, τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης, αν και στην κορυφή της γκάμας τους και συγκεκριμένα στις εκδόσεις Cooper S και Cooper S JCW θα διατηρηθεί ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,6 λίτρων.

Το νέο MINI Hatchback θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο, στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2014.

AUTOMEDIA

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024