Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Skoda Yeti 2014:

Skoda Yeti 2014: «Οικεία» ανανέωση

Το τσεχικό SUV προετοιμάζει την ανανέωση του η οποία θα εστιάσει στην ένταξη των αισθητικών στοιχείων που εισήγαγαν το Rapid και η Octavia επαναπροσδιορίζοντας την σχεδιαστική ταυτότητα της Skoda.

Το δημοφιλές SUV της τσεχικής φίρμας προετοιμάζεται για την ανανέωση του κατά αδιάψευστο τεκμήριο του φωτογραφικού φακού που το εντόπισε κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης κοντά στην έδρα της Skoda.

Αν και καμουφλαρισμένο ώστε να μοιάζει με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, το Yeti θα ενσωματώσει την εξέλιξη του σχεδιαστικού κώδικά της φίρμας όπως παρουσιάστηκε μέσα από τα Skoda Rapid και Octavia.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το μπροστινό τμήμα θα απαλλαγεί από τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα ημέρας ενώ τα κεντρικά φωτιστικά θα υιοθετήσουν μια λιγότερο τετραγωνισμένη λογική παραπέμποντας στη σχεδίαση των νεότερων προτάσεων της Skoda.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τη σχεδίαση των υπόλοιπων στοιχείων του μπροστινού τμήματος όπως το καπό, η γρίλια και ο προφυλακτήρας που θα ακολουθήσουν τα πιο πρόσφατα Citigo, Rapid και Octavia, δίνοντας –και- στο Yeti τα γνώριμα χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της φίρμας.

Αντιστοίχως ριζικές αναμένονται οι αισθητικές αλλαγές και στο πίσω τμήμα με νέο προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένα και τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα τα οποία θεωρούνται δεδομένα όπως, άλλωστε, και ο επαναπροσδιορισμός του χώρου όπου φιλοξενείται η πινακίδα κυκλοφορίας.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές στην γκάμα, με την προσθήκη συστήματος stop/start να αναλαμβάνει να κάνει τη διαφορά, μειώνοντας τα μεγέθη κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα των εκδόσεων του ανανεωμένου Yeti.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024