Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Macan 2014: Στον τροπικό του Τίγρη

Porsche Macan 2014: Στον τροπικό του Τίγρη

Καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την παρουσίασή του η οποία αναμένεται πριν εκπνεύσει το 2013, το μικρότερο SUV της Porsche κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό με φόντο θερμά κλίματα.

Η εξέλιξη συνεχίζεται για το νέο και μικρότερο SUV της Porsche το οποίο εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να δοκιμάζεται σε υψηλές θερμοκρασίες, προσπαθώντας να κρύψει τις σχεδιαστικές της λεπτομέρειες με επιλεκτικό καμουφλάζ. Αυτό που δεν μπορεί να κρύψει είναι η συγγένεια της με την Cayenne από την οποία αναμένεται να είναι κατά περίπου 30 εκατοστά μικρότερη σε μήκος.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της η Macna θα έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα του Audi Q5 και την υπογραφή την Porsche σε ό,τι αφορά την οδική της συμπεριφορά, η Macan θα πάρει μια θέση στην γκάμα κάτω από την Cayenne και απέναντι σε μοντέλα όπως η BMW Χ3 αλλά και η επικείμενη Χ4 και η Mercedes-Benz GLK.

Αντίστοιχη θα είναι και η προσέγγιση στα μηχανικά σύνολα του νέου γερμανικού SUV τα οποία θα προέρχονται –και- από το οπλοστάσιο της Audi με τροποποιήσεις από την Porsche. Οι επιλογές αναμένεται να ξεκινούν από τετρακύλινδρους κινητήρες χωρητικότητας 2,0 λίτρων, ενώ στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να τοποθετηθεί ένας V6 με απόδοση 375 ίππων ο οποίος θα εφοδιάζει την Turbo έκδοση.

Από την γκάμα δεν θα λείψει και μια υβριδική έκδοση η οποία θα μοιράζεται το ίδιο μηχανικό σύνολο με την αντίστοιχη έκδοση του Audi Q5.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024