Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
McLaren MP4-12C 2014: Η περιττή αναγκαιότητα ενός supercar για επιπλέον ισχύ

McLaren MP4-12C 2014: Η περιττή αναγκαιότητα ενός supercar για επιπλέον ισχύ

To βρετανικό supercar προβάρει μια ακόμα αύξηση της ισχύος του, την οποία θα συνοδεύσει με ανασχεδιασμένα στοιχεία εντός και εκτός. 

Όταν ένα supercar προετοιμάζεται να ανανεωθεί, η διαδικασία επιφυλάσσει συνήθως κάτι περισσότερο απ΄όσα επιχειρεί να κρύψει το καμουφλάζ των εξωτερικών του επιφανειών.

Έτσι και στην περίπτωση της MP4-12C, η οποία εντοπίστηκε στο φωτογραφικό φακό να εκτελεί δοκιμές εξέλιξης, το σημαντικότερο στοιχείο της ανανέωσης δεν βρίσκεται κάτω από το καμουφλαρισμένο μπροστινό τμήμα το οποίο προφανώς περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, αλλά σε αυτό που βρίσκεται στην καρδιά της.

Ο λόγος φυσικά για τον twin-turbo οχτακύλινδρο κινητήρα της με χωρητικότητα 3,8 λίτρων ο οποίος αναμένεται να λάβει μια ακόμα ενίσχυση… ισχύος. Η προηγούμενη αναβάθμισή του αύξησε τους ίππους από 600 σε 625 και παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τη νέα αναβάθμιση κάτι αντίστοιχο αναμένεται σε αυτή τη νέα ανανέωση ανεβάζοντας το αντίστοιχο μέγεθος στους 650 ίππους.

Όπως και να έχει, η αύξηση ισχύος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μαζί με κάποια ανασχεδιασμένα στοιχεία στο αμάξωμα αλλά και στο εσωτερικό του βρετανικού supercar.

AUTOMEDIA

Sports in

Χαμός για Μπαρτζώκα στο «Καραϊσκάκη»: Εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού για δηλώσεις και αποθεώθηκε (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βρίσκεται «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα, και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024