Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Dacia Duster 2014: H ώρα της ανανέωσης

Dacia Duster 2014: H ώρα της ανανέωσης

Αναβαθμίζοντας τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά και προσθέτοντας νέους κινητήρες στην γκάμα του, το Dacia Duster του 2014 ελπίζει σε καλύτερες ημέρες στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το εξαιρετικά περιορισμένο, για τα δεδομένα της κατηγορίας των crossover, κόστος δεν αποδείχθηκε αρκετό για να του εξασφαλίσει την εμπορική πορεία που πολλοί θα περίμεναν. Μετά από τέσσερα χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, λοιπόν, το Dacia Duster ανανεώνεται.

Πέρα από τις λιγότερο ή περισσότερο εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές στο μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, το Duster αναμένεται να προσθέσει νέους, αποδοτικότερους κινητήρες στην γκάμα του, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Sandero.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι ανάμεσα στους ήδη γνωστούς κινητήρες βενζίνης, μια ξεχωριστή θέση πρόκειται να διεκδικήσει το τρικύλινδρο και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ χωρητικότητας 0,9 λίτρων, γνωστό από την παρουσία του στην γκάμα του νέου Renault Clio.

Επιστρέφοντας στις σχεδιαστικές αλλαγές, αυτές θα περιοριστούν σε δευτερεύοντα τμήματα του αμαξώματος, όπως οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, επιτρέποντας στο Duster να διατηρήσει τη σημερινή του εικόνα.

Άλλωστε, οι πληροφορίες θέλουν τη Dacia να προσανατολίζεται στην πλήρη αντικατάσταση του αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας τη δεύτερη γενιά του Duster μέσα στο 2015.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Το… πάρτι της πρόκρισης στο παρκέ και στα αποδυτήρια (vid)

Μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Final Four του Βερολίνου, οι Ερυθρόλευκοι το γιόρτασαν στο παρκέ παρέα με τους φιλάθλους, αλλά και στα αποδυτήρια παρέα με τον Γιώργο Πρίντεζη!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024