Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A8 2015: Με το βλέμμα του μέλλοντος

Audi A8 2015: Με το βλέμμα του μέλλοντος

Η τετράθυρη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης, προβάροντας αλλαγές που θα έχουν κυρίως να κάνουν με τον τεχνολογικό εξοπλισμό της και οι οποίες θα της δώσουν τον απαραίτητο gadget εκσυγχρονισμό αιχμής που απαιτεί το είδος της.

H γερμανική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης για την ανανεωμένη τετράθυρη ναυαρχίδα της η οποία θα λανσαριστεί ως μοντέλο του 2015.

Σύμφωνα με το τεκμήριο των νέων λήψεων του φωτογραφικού φακού αλλά και με τις συνήθειες της Audi, οι αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση θα είναι περιορισμένες και θα εντοπίζονται σε αισθητικές τροποποιήσεις στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες.

Αντιστοίχως αναμένεται να ισχύσει αισθητικά και για το εσωτερικό όπου, ωστόσο θα υπάρξει μια σαφής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού και των gadget με το ανανεωμένο Α8 να διαθέτει την τελευταία εκδοχή των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Audi σε συνδυασμό με τις νέες υπηρεσίες της φίρμας που αφορούν την πρόσβαση στο Internet.

Επιπλέον, ανασχεδιασμένο και σε αρμονία με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές προσθήκες και ο πίνακας οργάνων.

Η γκάμα κινητήρων θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τα γνωστά TFSI μηχανικά σύνολα των 3,0 και 4,0 λίτρων με ορισμένες βελτιώσεις ενώ την κορυφαία έκδοση θα εξακολουθεί να εξοπλίζει ο θηριώδης δωδεκακύλινδρος σε διάταξη W κινητήρας των 6,3 λίτρων. Το παρών χωρίς καμία αλλαγή θα δώσει στην γκάμα και ο 3,0 λίτρων TDI των 240 ίππων ο οποίος εντάχθηκε προσφάτως στην γκάμα της Audi.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024