Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class 2014: H επάνοδος

Mercedes-Benz C-Class 2014: H επάνοδος

Οι δοκιμές της νέας Mercedes-Benz C-Class βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, επιτρέποντας στον φωτογραφικό φακό να αποκαλύψει την ελαφρά καμουφλαρισμένη σιλουέτα της.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη νέα Mercedes-Benz C-Class να υιοθετεί ένα δυναμικότερο προφίλ, ακολουθώντας το πρόσφατο σχεδιαστικό παράδειγμα των A-Class και CLA, επιβεβαιώνονται.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η γερμανική μπερλίνα εντοπίζεται κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής της, το ελαφρύτερο καμουφλάζ στη συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργεί μια σαφή εικόνα για τον σχεδιασμό του αμαξώματος.

Εξίσου… αποκαλυπτικές είναι και οι εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου πρωταγωνιστούν οι κυκλικοί αεραγωγοί και η γνώριμη ψηφιακή οθόνη της κεντρικής κονσόλας.

Σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις από τις μικρομεσαίες προτάσεις της φίρμας και ειδικότερα από την CLA, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων, όπως άλλωστε και η χρήση νέων, αποδοτικότερων κινητήρων.

Φήμες θέλουν την Mercedes-Benz να εξελίσσει γι’ αυτό τον σκοπό τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης, καθώς και την τεχνολογία αδρανοποίησης κυλίνδρων για την περίπτωση των τετρακύλινδρων συνόλων.

Η νέα Mercedes-Benz C-Class αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη της χρονιάς, αρχικώς σε τετράθυρες εκδόσεις και στη συνέχεια ως station wagon.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024