Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Macan 2014: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Porsche Macan 2014: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Η γυμνή… φωτογράφιση της Macan δεν αφήνει πλέον και πολλά στην φαντασία για την αισθητική του νέου μικρότερου SUV της γερμανικής φίρμας.

Το νέο μικρότερο SUV της Porsche προσφέρει τις καλύτερες μέχρι τώρα λήψεις της στο φωτογραφικό φακό καθώς πλέον, λίγο χρόνος απομένει μέχρι την παρουσίασή της και την έναρξη παραγωγής της η οποία θα ξεκινήσει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η πρωτότυπη Macan εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό χωρίς με ελάχιστα στοιχεία καμουφλάζ και σε μια ανοιχτόχρωμη εκδοχή που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία σε ό,τι αφορά την αισθητική.

Εκτός από τις σαφείς ομοιότητές της με την μεγαλύτερη Cayenne, η γυμνή… φωτογράφιση της Macan αποκαλύπτει και μια σειρά από λεπτομέρειες όπως το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων αλλά και η παρουσία LED ημέρας κάτω από τα μπροστινά φώτα. Τα οποία καλύπτονται από ένα διακριτικό καμουφλάζ.

Όπως και να έχει από πλευράς σχεδίασης, κάτω από τα γυαλιστερά μέταλλα, βρίσκεται η πλατφόρμα του Q5, με τη διαφορά ότι τα στοιχεία που αφορούν την οδική συμπεριφορά όπως οι αναρτήσεις και οι ρυθμίσεις θα φέρουν την σφραγίδα της Porsche. Τη σφραγίδα της γερμανικής φίρμας θα φέρει και ο προσφερόμενος εξοπλισμός αλλά και τα sport στοιχεία πολυτέλειας που διακρίνουν τις Porsche.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες στη βάση της γκάμας αναμένεται να βρεθεί ένα δίλιτρο turbo μηχανικό σύνολο με απόδοση περίπου 220 ίππων, δίνοντας τη σκυτάλη σε ένα ατμοσφαιρικό V6 με χωρητικότητα 3,6 λίτρων κοντά στους 300 ίππους, ενώ τις επιλογές βενζίνης θα συμπληρώνει ένα twin-turbo V6 3,0 λίτρων με ισχύ που θα ξεπερνά τους 370 ίππους και θα εξοπλίζει την Macan Turbo. Την πετρελαιοκίνητη γκάμα θα πλαισιώσουν μηχανικά σύνολα TDI χωρητικότητας 2,0 και 3,0 λίτρων με ισχύ από 190 έως 250 ίππους.

Παράλληλα, με δεδομένη τη συγγένεια της Macan με το Q5 αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Porsche, σε δεύτερο χρόνο την γκάμα θα πλαισιώσει και μια υβριδική έκδοση του SUV μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024