Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda Civic Type-R 2015: O τελευταίος σαμουράι

Honda Civic Type-R 2015: O τελευταίος σαμουράι

Μετρώντας τις δυνάμεις του απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του, το Honda Civic Type-R δείχνει έτοιμο να επιστρέψει για μία ακόμη φορά στη γραμμή παραγωγής.

Εντός των ευρωπαϊκών συνόρων και συγκεκριμένα στη Γερμανία βρέθηκε το υπό εξέλιξη Honda Civic Type-R με σκοπό να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στους κυριότερους ανταγωνιστές του.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, οι αναβαθμίσεις που έχουν δεχτεί οι επιφάνειες του αμαξώματος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού μικρομεσαίου.

Πάντως, ακόμη και αν αγνοήσεις την πίσω αεροτομή ή τους μεγαλύτερους τροχούς, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και o εναλλάκτης νερού-αέρα πίσω από τον μπροστινό προφυλακτήρα πιστοποιούν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ισχύς του νέου και πιθανώς υπερτροφοδοτούμενου Civic Type-R θα ξεπεράσει τους 300 ίππους, γεγονός άλλωστε που προκύπτει από την παρουσία του Opel Astra OPC αλλά και του Ford Focus RS500 κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του ιαπωνικού hatchback.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη του επόμενους έτους, όταν δηλαδή παρουσιαστεί επισήμως το νέο «hothatch» της Honda, ώστε να γίνουν γνωστές οι εξεζητημένες τεχνικές προδιαγραφές του.

Auto Express

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024