Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLA 45 AMG 2015: Η ισχυρή όψη της προσιτής SUV πολυτέλειας

Mercedes-Benz GLA 45 AMG 2015: Η ισχυρή όψη της προσιτής SUV πολυτέλειας

Μετά την αποκάλυψη του νέου SUV των Γερμανών, η ισχυρότερη εκδοχή του με την υπογραφή της AMG, εντοπίζεται από το φωτογραφικό φακό καθώς προβάρει τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά του.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της «απλής» εκδοχής της η οποία αναμένεται να φτάσει στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της γερμανικής φίρμας από τις αρχές του 2014, η ισχυρότερη έκδοση του μικρού SUV, με την υπογραφή της AMG, εντείνει τους ρυθμούς εξέλιξής της ως η επόμενη “hot” άφιξη στην νεοσύστατη γκάμα της GLA.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των ισχυρότερων εκδόσεων των A-Class και CLA με τις οποίες έχει κοινή αφετηρία, η GLA 45 AMG θα εξοπλίζεται με το ίδιο δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο με απόδοση 360 ίππων το οποίο οι Γερμανοί έχουν συστήσει ως το ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα παραγωγής.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με το επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Speedshift DCT το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Από πλευράς επιδόσεων, τα παραπάνω αναμένεται να εξασφαλίζουν στο γερμανικό SUV τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 5,0 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, η AMG αναμένεται να πλαισιώσει τις αυξημένες δυνατότητες της GLA με παρεμβάσεις που να διασφαλίζουν μια οδική συμπεριφορά αντάξια του δυναμισμού που υπόσχεται ο γερμανικός οίκος για τις προτάσεις που φέρουν την υπογραφή του.

Έτσι, η GLA 45 AMG αναμένεται να διαθέτει μια αναβαθμισμένη sport ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης αλλά και το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης του γερμανικού οίκου που παραμετροποιεί την απόκριση του τιμονιού αναλόγως με την ταχύτητα.

Το προφίλ της έκδοσης θα συμπληρώσουν τα ενισχυμένα δισκόφρενα αλλά και όλα εκείνα τα ορατά στοιχεία που διακρίνουν τις προτάσεις AMG όπως οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι χαρακτηριστικές σχεδίασης ζάντες.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024