Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class 2014: Αντίστροφη μέτρηση

Mercedes-Benz C-Class 2014: Αντίστροφη μέτρηση

Η γερμανική μπερλίνα πραγματοποιεί ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό, καλύπτοντας τις επιφάνειές της με λιγότερο καμουφλάζ, όπως λίγος είναι πλέον και ο χρόνος που απομένει για την πλήρη αποκάλυψή της.

Η νέα Mercedes-Benz C-Class συλλαμβάνεται και πάλι από το φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά, με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ, επιβεβαιώνοντας όλα τις μέχρι τώρα πληροφορίες που την ήθελανα να υιοθετεί ένα δυναμικότερο σχεδιαστικό προσανατολισμό, ακολουθώντας, στις λεπτομέρειες, τον -αισθητικό- δρόμο που χάραξαν οι A-Class και CLA.

Έτσι, αρκεί μια προσεκτική παρατήρηση ματιά στο περίγραμμα του καμουφλάζ στοιχείων όπως τα φωτιστικά σώματα και η γρίλια για να διαπιστώσει κανείς την αισθητική συνάφεια της νέας C-Class με τα παραπάνω μοντέλα της Mercedes-Benz. Παράλληλα, η κοντινή λήψη δεν αφήνει και πολλά στοιχεία κρυφά σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα του αμαξώματος το οποίο, αναμένεται να αυξήσει τις διαστάσεις του, αυξάνοντας έτσι και την απόσταση από νέες αφίξεις όπως η CLA.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία αποδοτικότερων κινητήρων, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την εξέλιξη νέων τρικύλινδρων κινητήρων βενζίνης καθώς και τεχνολογίας αδρανοποίησης των μισών κυλίνδρων του κινητήρα όταν δεν απαιτείται η συνδρομή τους, η οποία θα αξιοποιηθεί στην περίπτωση των τετρακύλινδρων συνόλων.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας υβριδικής έκδοσης στην γκάμα της νέας C-Class η οποία θα ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τις μέχρι σήμερα γνωστές αντίστοιχες προτάσεις της Mercedes-Benz, συνδυάζοντας τη λειτουργία τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με εκείνη ενός ηλεκτρικού μοτέρ με απόδοση 27 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024