Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Cabrio 2014: Ανοιχτοί ορίζοντες

Audi A3 Cabrio 2014: Ανοιχτοί ορίζοντες

Η ανοιχτή έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου προβάρει τα νέα και δυναμικότερα χαρακτηριστικά της νέας της σχεδίασης που προκύπτει από την υφασμάτινη οροφή, προσφέροντας μια –ακόμα- σειρά εικόνων στο φωτογραφικό φακό.

To δεύτερο cabrio στην ιστορία του A3 ως μοντέλου, πραγματοποιεί ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό, καθώς, πλέον, δεν απομένει και πολύς χρόνος μέχρι την επίσημη παρουσίασή του.

Όπως και οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις αμαξώματος του premium μικρομεσαίου μοντέλου, έτσι και η cabrio εκδοχή του θα έχει ως αφετηρία την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου MQB, όπου βασίζονται επίσης τα VW Golf και Seat Leon, συνδυάζοντάς την, αυτή τη φορά με τα χαρακτηριστικά ενός ελκυστικού και δυναμικότερου cabrio αμαξώματος.

Έτσι, το A3 Cabrio θα υιοθετήσει μια σειρά από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που συνεπικουρούμενης της υφασμάτινης οροφής, θα μεταβάλλουν, ελαφρώς το μέχρι σήμερα γνωστό αποτύπωμα του μοντέλου προς όφελος μιας πιο δυναμικής παρουσίας που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει ευκολότερα και πιο άμεσα τον ανταγωνισμό μοντέλων, όπως η επερχόμενη BMV Σειρά 2 Cabrio.

Στο εσωτερικό αναμένονται οι συνήθεις premium αρετές της Audi σε συνδυασμό με γενναιόδωρους χώρους που υπόσχονται να αγγίζουν την ευρυχωρία του Α4.

Από πλευράς κινητήρων το A3 Cabrio θα υιοθετήσει την ίδια γκάμα κινητήρων με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Α3, ενώ, δεν θα λείψουν και οι εκδόσεις επιδόσεων.

Αν και οι τελευταίες αναμένονται σε δεύτερο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες η S3 Cabrio θα εξοπλίζεται με δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα με απόδοση που θα αγγίζει τους 300 ίππους ενώ, η πανίσχυρη RS3 αναμένεται να αποδίδει από 380 έως 400 ίππους, σε συνδυασμό πάντα με το σύστημα τετρακίνησης της Audi, quattro το οποίο θεωρείται δεδομένο και για τις δύο παραπάνω εκδόσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024