Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLK 2015: Κρατώντας αποστάσεις...

Mercedes-Benz GLK 2015: Κρατώντας αποστάσεις…

Η νέα γενιά του γερμανικού SUV προετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα υιοθετήσει και ένα πιο sport σχεδιαστικό προσανατολισμό, εγκαταλείποντας την τετραγωνισμένη όψη ενός παραδοσιακού SUV.

Μετά την παρουσίαση της νέας, μικρής GLA, έρχεται η σειρά της νέας γενιάς της μεγαλύτερης, GLK να περάσει στα πεδία δοκιμών, δίνοντας μια σαφή εικόνα για την ακόμα σαφέστερη αλλαγή της.

Η τελευταία εστιάζει, στην αύξηση των διαστάσεων της που θα της εξασφαλίσει, την απαραίτητη απόσταση από τη νέα, «μικρή» άφιξη στην γκάμα των SUV της γερμανικής φίρμας όπως αποκαλύπτει μια ματιά στη σιλουέτα του δοκιμαστικού πρωτοτύπου που προδίδει ένα σαφώς μεγαλύτερο μεταξόνιο και επιμηκυμένα μετατρόχια.

Την ίδια αυξητική πορεία ακολουθεί, μοιραία και το μήκος του καπό, ενώ στα νέα χαρακτηριστικά της συγκαταλέγεται και η πιο έντονη κλίση της σχεδόν coupe οροφής, καθώς και η συνολική εντύπωση ενός σχεδιασμού που θα της προσδώσει μια δυναμικότερη και πιο sport εμφάνιση.

Επίσης, ως συνεπακόλουθο της αύξησης των εξωτερικών της διαστάσεων, η GLK θα προσφέρει και περισσότερη ευρυχωρία στο θάλαμο επιβατών, στοιχείο που θα την βοηθήσει να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τον ανταγωνισμό των BMW X3 και Audi Q5 σε ό,τι αφορά τα επίπεδα άνεσης αλλά και την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη η GLK αναμένεται μοιραστεί πολλά κοινά με τη νέα C-Class η οποία έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί ένα χρόνο νωρίτερα από το γερμανικό SUV.

Όπως και να έχει, στη βάση της γκάμας της νέας GLK αναμένεται να βρεθεί ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος με χωρητικότητα 1,8 λίτρων ο οποίος θα εξοπλίζει την έκδοση GLK 250. Η GLK 250 BlueTEC θα εφοδιάζεται με το γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 2,1 λίτρων ενώ, ο επίσης γνωστός εξακύλινδρος των 3,0 λίτρων θα παραμείνει στην γκάμα, εφοδιάζοντας την GLK 350.

AUTOMEDIA

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024