Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 107/Citroen C1 2014: Γαλλικό νταμπλ

Peugeot 107/Citroen C1 2014: Γαλλικό νταμπλ

Ένας εκπρόσωπος του γαλλικού διδύμου με την ιαπωνική προέκταση (βλ. Τoyota Aygo) συλλαμβάνεται από το φωτογραφικό φακό, ως προπομπός της νέας γενιάς τους.

Το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κρύβει κάτω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειές του, έναν από τους Γάλλους εκπροσώπους της συνεργασίας PSA/Peugeot-Citroen και Toyota, βάσει της οποίας εξελίσσονται από κοινού τα Peugeot 107, Citroen C1 και Τoyota Aygo.

Το βαρύ καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια εξαγωγής ασφαλούς συμπεράσματος σε σχέση με την ακριβή ταυτότητα του πρωτοτύπου, ωστόσο, ανεξαρτήτως αυτού είναι γνωστό, ότι τόσο η νέα γενιά των Peugeot 107/Citroen C1 όσο και ο Ιάπωνας εκπρόσωπος του είδους, αναμένονται την άνοιξη του 2014.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, εκ πρώτης όψεως, είναι προφανές ότι το πρωτότυπο του γαλλικού ομίλου έχει αυξήσει τις διαστάσεις του, σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστές εκφάνσεις του, στοιχείο που, αναμένεται να βελτιώσει την ευρυχωρία του θαλάμου επιβατών.

Στις αλλαγές της νέας γενιάς της γαλλοιαπωνικής τριπλέτας αναμένεται να συμπεριληφθούν βελτιώσεις που να αφορούν και τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα ο οποίος θα αυξήσει την ισχύ του προσφέροντας παράλληλα, περισσότερη οικονομία αλλά και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Επιπλέον, υπάρχει η πληροφορία ότι στην γκάμα της νέας γενιάς των τριών μοντέλων θα ενταχθεί και ένας κινητήρας diesel.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024