Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW F.A.S.T: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

BMW F.A.S.T: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Τον οικογενειακό προσανατολισμό ενός τυπικού station wagon με τα χαρακτηριστικά ενός crossover επιχειρεί να συνδυάσει η BMW Family Activity Sports Tourer.

Βασισμένο στη νέα «πλατφόρμα», που έχει γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία UKL και προϋποθέτει τη μετάδοση της κίνηση στους μπροστινούς τροχού, το Family Activity Sports Tourer φιλοδοξεί να αποτελέσει το επόμενο crossover συμπαγών διαστάσεων της BMW.

Το βαρύ καμουφλάζ που σκεπάζει τις επιφάνειες του αμαξώματός του δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι πολύ νωρίς ώστε να μιλάμε για την έκδοση παραγωγής του βαυαρικού μοντέλου, ωστόσο, οι αναλογίες του μαρτυρούν πως οι προδιαγραφές του δεν θα απέχουν από τη μέχρι σήμερα γνωστή X1.

Όπως και στην περίπτωση της Σειράς 1 GT, το Family Activity Sports Tourer θα εφοδιάζεται με τους νέους, τρικύλινδρους και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων, η ισχύς των οποίων θα ξεκινά από τους 122 ίππους.

Να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα UKL θα αποτελέσει τη βάση και για την επόμενη γενιά του MINI, η οποία θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2014.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024