Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Cooper S 2014: Αυλαία και πάμε...

ΜΙΝΙ Cooper S 2014: Αυλαία και πάμε…

Μετά την δημοσιοποίηση μέρους των τεχνικών χαρακτηριστικών της τρίτης γενιάς του μοντέλου, το ΜΙΝΙ Cooper S συλλαμβάνεται από το φωτογραφικό φακό σε διαφημιστικό γύρισμα καθώς πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα του ρετρό μοντέλου.

Μετά τις επίσημες πληροφορίες για τους κινητήρες και άλλα στοιχεία που αφορούν τη νέα γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback, μια σειρά κατασκοπικών λήψεων έρχεται να αποκαλύψει ή μάλλον καλύτερα, να υπενθυμίσει την εμφάνιση του, μιας και έχουν προηγηθεί αρκετές εικόνες του νέου μοντέλου.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για την έκδοση Cooper S η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια διαφημιστικού γυρίσματος, προβάλλοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όπως η εισαγωγή αέρα στο καπό, τα διακριτικά S στη γρίλια, το spoiler στο πίσω τμήμα και η διπλή κεντρικά τοποθετημένη απόληξη στην εξάτμιση, που θα την ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ΜΙΝΙ, το Cooper S αναμένεται να εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση με απόδοση 192 ίππους και 280 Nm ροπής. Ο ίδιος κινητήρας αναμένεται να εξοπλίσει και την έκδοση John Cooper Works αλλά, προσφέροντας περισσότερη ισχύ.

Την γκάμα του νέου MINI Hatchback θα συμπληρώσει ένας νέος τρικύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα 1,5 λίτρου με απόδοση 136 ίππους ενώ την έκδοση Cooper D θα εξοπλίσει ένας αντίστοιχης χωρητικότητας μοτέρ με ισχύ 116 ίππων. Όλες οι εκδόσεις θα συνδυάζονται με νέα μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων τα οποία θα διαθέτουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τις στροφές του κινητήρα αναλόγως με την ταχύτητα.

Επίσης για πρώτη φορά η νέα γενιά του MINI Hatchback θα διαθέτει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με τον οδηγό να μπορεί να παραμετροποιήσει την απόσβεση τους μέσω των προγραμμάτων Sport και Comfort.

Τα υπόλοιπα στοιχεία της τρίτης γενιάς του νέου ΜΙΝΙ Hatchback θα αποκαλυφθούν πλήρως στις 18 Νοεμβρίου οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.

Auto Express

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024