Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLK 2015: Σε άλλη διάσταση

Mercedes-Benz GLK 2015: Σε άλλη διάσταση

 Αυξάνοντας τις εξωτερικές της διαστάσεις με σκοπό να δημιουργήσει τον απαραίτητο "χώρο" για την πολυαναμενόμενη GLA, η δεύτερη κατά σειρά γενιά της GLK αποκτά ένα σαφέστερο προσανατολισμό.

Οι δοκιμές εξέλιξης έχουν ήδη ξεκινήσει για τη δεύτερη κατά σειρά γενιά της Mercedes-Benz GLK. Με βαρύ καμουφλάζ αλλά και εμφανώς αυξημένες διαστάσεις, το πολυτελές SUV συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Πριν ακόμη μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις πίσω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες τις βασικές σχεδιαστικέ γραμμές του αμαξώματος, οι νέες, αισθητά διαφοροποιημένες αναλογίες είναι εκείνες που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η αύξηση στο συνολικό μήκος αλλά και στο μήκος του μεταξονίου της νέας GLK μαρτυρά την πρόθεση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να εξασφαλίσει τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των οχημάτων ελευθέρου χρόνου που διαθέτει στην γκάμα της.

Παράλληλα το μεσαίων διαστάσεων SUV της Mercedes-Benz θα υιοθετήσει ένα επιθετικότερο σχεδιαστικό προφίλ, ακολουθώντας τα πρόσφατα παραδείγματα των A-Class, CLA και GLA.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών, η GLK θα αποκτήσει για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία κινητήρες βενζίνης και diesel μεσαίου κυβισμού, οι οποίοι θα προέλθουν από τη νέα C-Class.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βασική έκδοση του αυτοκινήτου θα εφοδιάζεται με έναν νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,8 λίτρων, σε αντίθεση με τις ισχυρότερες εκδόσεις -βενζίνης ή diesel- οι οποίες θα εξοπλίζονται με εξακύλινδρα σύνολα.

Tο εμπορικό λανσάρισμα της νέας Mercedes-Benz GLK τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

AUTOMEDIA

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024