Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Ford σε νέες supermini περιπέτειες

H Ford σε νέες supermini περιπέτειες

Ένα μοντέλο της supermini κατηγορίας εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στη νότια Ευρώπη, αποτελώντας το πρώτο δείγμα γραφής του μοντέλου που θα διαδεχθεί το Ka.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές πληροφορίες που εξόριζαν το Ka ως μοντέλο από τα μελλοντικά σχέδια της Ford, προς όφελος μιας πιο ευέλικτης πρότασης που θα ταίριαζε περισσότερο με την παγκοσμιοποιημένη στρατηγική της “μπλε οβάλ” φίρμας.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες, έκαναν λόγο για την αντικατάσταση του Ka με ένα νέο μοντέλο ίδιας κατηγορίας το οποίο όμως θα μπορεί να σταθεί εξίσου, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και το οποίο, ενδεχομένως, θα υιοθετούσε ένα διαφορετικό όνομα.

Αυτό που δεν είχε επίσης ξεκαθαριστεί, είναι το κατά πόσο το νέο μοντέλο θα βασιστεί στη συνεργασία με την Fiat, όπως και το μέχρι σήμερα γνωστό Ford Ka που αξιοποιεί την πλατφόρμα του 500 και κατασκευάζεται μαζί με το ιταλικό μοντέλο στο Tychy της Πολωνίας.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη για το νέο supermini της Ford φαίνεται ότι έχει δρομολογηθεί, σύμφωνα και με το αλάνθαστο τεκμήριο του φωτογραφικού φακού που εντόπισε ένα πεντάθυρο μοντέλο κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στη Νότια Ευρώπη.

Το πιθανότερο είναι ότι το νέο supermini της Ford θα δώσει δείγμα γραφής μέσα στο 2015, ενώ στο μεταξύ αναμένεται να έχει αποσαφηνιστεί κατά πόσο θα συνεχίσει με το ίδιο όνομα και την ίδια ιταλική αφετηρία.

AUTOMEDIA

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024