Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi TT 2015: ΤTελεσμένη άφιξη

Audi TT 2015: ΤTελεσμένη άφιξη

Το γερμανικό coupe που σημάδεψε μια εποχή επιστρέφει με την καινούρια γενιά του η οποία, όπως αφήνουν να φανεί οι εικόνες του, δεν πρόκειται να αργήσει.

Η νέα γενιά του Audi ΤΤ συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας ότι η άφιξή του έχει, πλέον, δρομολογηθεί.

Αν και κρυμμένο κάτω από βαρύ καμουφλάζ, μια ματιά στις εξωτερικές του επιφάνειες αρκεί για να αποκαλύψει τη σχεδιαστική συνάφεια του μοντέλου με την, μέχρι σήμερα, γνωστή εκδοχή του.

Μια προσεκτική παρατήρηση, ωστόσο, αποκαλύπτει επίσης ότι το νέο ΤΤ θα υιοθετήσει μια πιο δυναμική εμφάνιση, χάρη σε μια σειρά στοιχείων όπως τα αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα, η πιο αδρή και προτεταμένη γρίλια σε συνδυασμό και με το εντονότερο τόξο της γραμμής οροφής.

Την εικόνα του συμπληρώνουν οι διογκωμένοι θόλοι σε συνδυασμό με τη διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω τμήμα.

Αν και ακόμα είναι νωρίς προκειμένου να υπάρξει μια “ακτινογραφία”, όσων θα βρίσκονται κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες, οι πληροφορίες, αναφέρουν, ότι το ΤΤ θα είναι σαφώς ελαφρύτερο χάρη -και- στα πλεονεκτήματα της «πολυχρηστικής» πλατφόρμας MQB στην οποία θα βασίζεται και η οποία είναι ήδη γνωστή από μοντέλα όπως το Audi A3, το VW Golf VΙI, το Seat Leon ή η νέα Skoda Octavia.

Σε επίπεδο κινητήρων, αν και το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, στις επιλογές αναμένεται να συμπεριληφθούν μηχανικά σύνολα TFSI 1,8 λίτρων με 180 ίππους καθώς και δίλιτροι οι οποίοι θα ξεκινούν από τους 220 και θα φτάνουν έως και τους 300 ίππους.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία TT-RS έκδοση, αναμένεται μια αναβαθμισμένη εκδοχή του turbo πεντακύλινδρου κινητήρα της οποίας η ισχύς θα αγγίζει τους 380 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ατομικό Ιωαννίδης και Μπερνάρ

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024