Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Twingo 2015: Η ωριμότητα της δεύτερης νιότης

Renault Twingo 2015: Η ωριμότητα της δεύτερης νιότης

Η νέα γενιά του γαλλικού supermini έχει πάψει πλέον να ανήκει σε ένα απώτερο μέλλον, αποκαλύπτοντας σταδιακά, ολοένα και περισσότερα από τα μυστικά της, εκ των οποίων ένα, είναι και η παρουσία πέντε θυρών στο αμάξωμά.

Το νέο Renault Twingo μετράει πλέον λιγότερο από ένα χρόνο έως τη στιγμή αποκάλυψής του η οποία αναμένεται το Σεπτέμβριο του 2014 στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, και «παρουσιάζει» το πιο αποκαλυπτικό μέχρι στιγμής, οπτικό δείγμα του.

Μια ματιά στις καμουφλαρισμένες του επιφάνειες αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την τήρηση της υπόσχεσης της γαλλικής φίρμας για τη σχεδιαστική ομοιότητα του νέου Twingo με το εκρηκτικό, από κάθε άποψη, Twin’Run Concept των 320 ίππων που η Renault είχε παρουσιάσει τον Μάιο το 2013 στο GP του Μονακό.

Φυσικά, όπως απαιτεί η «τάξη» του, το νέο Twingo δεν θα εξοπλίζεται με V6 κινητήρα 320 ίππων όπως το παραπάνω πρωτότυπο, αλλά με τρικύλινδρους, ιδιαιτέρως αποδοτικούς κινητήρες με έμφαση στην οικονομία.

Μια από τις σαφείς “ιδιαιτερότητες” του νέου Twingo είναι ότι, για πρώτη φορά, στη σταδιοδρομία του, η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς με δεδομένη τη συγγένειά του με το νέο και επίσης πισωκίνητο smart fortwo.

Μια επιπλέον πρωτιά του γαλλικού supermini εκτός από την κίνηση στους πίσω τροχούς είναι και η παρουσία, πίσω θυρών, όπως σαφώς αποκαλύπτει μια προσεκτική παρατήρηση στις μεταλλικές του επιφάνειες η οποία προδίδει την πεντάθυρη έκδοση.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024