Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
smart fortwo 2014: Στην τελική ευθεία

smart fortwo 2014: Στην τελική ευθεία

Η νέα γενιά του αστικού μοντέλου που αποτέλεσε ορόσημο για το είδος ετοιμάζει την άφιξή της, χαρίζοντας μερικές ακόμα καμουφλαρισμένες εικόνες της διθέσιας, αλλά όχι μοναδικής έκδοσης της, στο φακό.

Μετά την πρόσφατη αντίστοιχη εμφάνιση του Renault Twingo, το «δίδυμό» του, το smart fortwo με το οποίο εξελίσσονται παράλληλα, κάνει ένα ακόμα πέρασμα, από το φωτογραφικό φακό.

Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την αποκάλυψη του εμβληματικού αστικού μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο εξάμηνο του 2014, φέρνοντας μαζί του, εκτός από τη γνωστή διθέσια εκδοχή του και μία τετραθέσια και τετράθυρη έκδοση με επιμηκυμένο μεταξόνιο η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα υιοθετήσει τα διακριτικά fortwo+2.

Όπως και να έχει με την τετράθυρη έκδοσή του, δεδομένο είναι ότι και η διθέσια θα επωφεληθεί από μία μικρή αύξηση των διαστάσεών της, εξασφαλίζοντας περισσότερη χωρητικότητα στο πορτ-μπαγκάζ. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του, το fortwo θα διατηρήσει την θέση του κινητήρα κάτω από το πορτ μπαγκάζ και την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Τα χαρακτηριστικά του νέου smart fortwo θα συμπληρώσουν οι νέοι τρικύλινδροι κινητήρες δια χειρός Renault, ενώ θα υπάρξουν όλες οι γνωστές εκδόσεις του λιλπούτειου αστικού μοντέλου συμπεριλαμβανομένης και της αμιγώς ηλεκτροκίνητης.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024