Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Clubman 2014: Εξάσφαιρο

ΜΙΝΙ Clubman 2014: Εξάσφαιρο

Έξι πόρτες θα έχει συνολικά η πρακτικότερη έκφανση της νέας γενιάς του MINI, η οποία, δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της, λίγο πριν την αποκάλυψη του νέου MINI Hatchback.

Tom Phillips

Καθώς η νέα γενιά του MINI Hatchback απέχει ελάχιστα από την αποκάλυψή της, o φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρακτικότερη έκδοση της γκάμας της φίρμας, Clubman.

Σύμφωνα με το τεκμήριο του φωτογραφικού φακού, το νέο Clubman, εκτός από τα επιμέρους αισθητικά στοιχεία που θα φέρει μαζί της η νέα γενιά του MINI Hatchback, θα υιοθετήσει και μια διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του.

Οι βασικές διαφορές εντοπίζονται στον αριθμό των θυρών οι οποίες στη νέα γενιά του Clubman θα είναι έξι. Αναλυτικότερα, το νέο Clubman θα εγκαταλείψει την ασυμμετρία του 2+1 σε ό,τι αφορά τις πλευρικές του θύρες, προς όφελος ενός πιο συμβατικού design με τέσσερις πόρτες ενώ, παράλληλα, θα διατηρήσει τη γνώριμη διπλή θύρα στο πίσω τμήμα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες διαφοροποιήσεις του, μια προσεκτική παρατήρηση στο πίσω τμήμα αποκαλύπτει ότι τα εκεί φωτιστικά σώματα, είναι αισθητά μεγαλύτερα σε μέγεθος και τοποθετούνται πλέον πάνω στις πόρτες αντί στο αμάξωμα.

Επιπλέον, μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που αποκαλύπτουν οι εικόνες του Clubman είναι οι ανασχεδιασμένοι και, δύο τον αριθμό, υαλοκαθαριστήρες, στα πίσω τζάμια. Παράλληλα, κατά τα φαινόμενα, θα διατηρηθούν οι δύο διακριτές χειρολαβές για το άνοιγμα των πίσω θυρών.

Σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα του Clubman, χάρη στην πιο έντονα κεκλιμένη οροφή με τις πιο καλοσχηματισμένες ράγες οροφής και την αεροτομή, αποκτά μια δυναμικότερη παρουσία.

Σχετικά με τα υπόλοιπα στοιχεία του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου, όπως προδίδει η εισαγωγή αέρα στο καπό πρόκειται για την ισχυρότερη Cooper S έκδοση, η οποία θα εξοπλίζεται με δίιλιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα τα πλήρη στοιχεία του οποίου θα προκύψουν μαζί με την υπόλοιπη γκάμα, όταν αποκαλυφθεί πλήρως η νέα γενιά του MINI Hatchback, όπου και θα βασίζεται το Clubman.

Επίσης, όπως συνήθως ισχύει, το πρακτικότερο ΜΙΝΙ θα υιοθετήσει μια επιμηκυμένη εκδοχή της πλατφόρμας του Hatchback, στην προκειμένη περίπτωση, της νέας και εμπροσθοκίνητης UKL.

Auto Express

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024