Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class 2014: Αποκάλυψη τώρα

Mercedes-Benz C-Class 2014: Αποκάλυψη τώρα

Με εμφανώς δυναμικότερο προφίλ και αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης και diesel επιστρέφει η Mercedes-Benz C-Class στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην αποκάλυψη της νέας Mercedes-Benz C-Class οδήγησε η συμμετοχή της γερμανικής μπερλίνας στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot.

H πέμπτη, κατά σειρά, γενιά του αυτοκινήτου ξεχωρίζει για τον δυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματός της αλλά και για εξίσου εμφανή αύξηση των διαστάσεών της.

Ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων αλλά και των μεταλλικών επιφανειών της νέας C-Class παραπέμπει ευθέως στη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει πως η συγκεκριμένα C-Class εξοπλίζεται με το πακέτο AMG, διαθέτοντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερους τροχούς και δύο ανεξάρτητες απολήξεις εξάτμισης.

Βασισμένη στην ευέλικτη πλατφόρμα με την κωδική ονομασία MRA, η νέα C-Class θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, γεγονός που αναμένεται να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερο χώρο για τους επιβάτες της πίσω σειράς καθισμάτων.

Πέρα από τη βελτίωση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό, ο θάλαμος επιβατών της νέας C-Class θα ξεχωρίζει για τις προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, πολλές από τις οποίες θα προέρχονται από τη μεγαλύτερη και πολυτελέστερη S-Class.

Σε επίπεδο κινητήρων, η νέα C-Class θα διαθέτει στην γκάμα της νέους και αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης ή diesel, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τα κινητήρια σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται η σημερινή της γενιά.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο τετρακύλινδρος κινητήρας diesel της Nissan, όπως άλλωστε και ο μέχρι σήμερα γνωστός δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης.

Την γκάμα της νέας Mercedes-Benz C-Class θα πλαισιώσουν οι γνώριμες station wagon και coupe εκδόσεις, ωστόσο, μέχρι το 2015 η γερμανική μπερλίνα πρόκειται να αποκτήσει και cabrio εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα C-Class αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές τις επόμενες χρονιάς, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

Auto Express

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024