Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 1 GT 2014: Πολλαπλή προσωπικότητα

BMW Σειρά 1 GT 2014: Πολλαπλή προσωπικότητα

Το μοντέλο που θα αποτελέσει την πρώτη εμπροσθοκίνητη BMW και θα λειτουργήσει ως η πρακτικότερη εκδοχή της Σειράς 1 αλλά και το έναυσμα μιας "οικογένειας" νέων μοντέλων, δοκιμάζει το βήμα του στο Nurburgring.

Έχοντας δώσει, αρχικά, το στίγμα του ως Concept Active Tourer στη διεθνή έκθεση του Παρισιού το 2012, η πρακτικότερη εκδοχή του βαυαρικού άσσου, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, αυτή τη φορά, γράφοντας κύκλους στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα συνθέσουν την προσωπικότητά του μοντέλου που θα επωμιστεί το ρόλο της Σειράς 1 GT στην γκάμα θα είναι η πρώτη εμπροσθοκίνητη BMW, καθώς θα αξιοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με το “πρόσφατο” MINI Hatchback το οποίο αποκαλύφθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2013.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί και σε επταθέσια εκδοχή, ενώ, ενδεχομένως να υιοθετήσει και διαφορετικά διακριτικά αντί του «απλού» και προφανούς, Σειρά 1 GT.

Εκτός από τη διαφορετική ονομασία και τις υπόλοιπες παραμέτρους που θα το καθορίσουν, το βαυαρικό μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για μια σειρά νέων και εμπροσθοκίνητων μοντέλων με το σήμα της BMW και η οποία θα περιλαμβάνει το FAST (Family Activity Sports Tourer) ένα “ήπιο” off-road που θα τοποθετηθεί κάτω από την Χ1, ένα μικρό coupe το JOY καθώς και το FAST, ένα μικρό MPV.

AUTOMEDIA

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024